Apeks Endüstriyel Kimya

"BİZ DOĞAYI SEVİYORUZ YA SİZ.........DOĞAYA DOSTÇA"

Şirket Hakkında

Hoş Geldiniz

Biz, Apeks Endüstriyel Kimya Ailesi olarak;

1992 yılından bu yana, uluslararası kimya firmaları ile kazandığımız piyasa tecrübesi ve siz dostlarımızdan aldığımız güç ile Apeks Endüstriyel Kimya adı altında kimyasal çözümler üretim ve satışı ile hizmet vermeye başladık.
Bugün markasını tescillemiş, ISO 9001 - 2000 Kalite Yönetim Sistemi ile belgelenme çalışmaları devam eden, Kosgeb işbirliği şansı elde etmiş, B grubuna seçilmiş profesyonel yönetim ve kurumsallaşma çalışmalarını yürüten ulusal bazda satış tecrübesine sahip satış ve satış sonrası müşteri ilişkilerini merkez ofisten yönlendiren ve özel kimyasallar konusunda uzmanlaşmış bir kuruluştur.
Sökücü ve çözücüler, koruma, kaplama ve sistem temizleyicileri, endüstriyel temizlik ve hijyen sistemleri ile daha sağlıklı, daha kaliteli ve daha ekonomik ürünler ilkesiyle yola çıkan yeni profesyonel kadromuzla siz dostlarımıza hizmet vermek ve değerli görüşlerinizi almak bizi memnun eder.
Karşılıklı ziyaretlerimizi
Apeks Endüstriyel Kimya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Kalite Politikamız

Apeks Endüstri Ailesi olarak bizler;

Belirlenen uzun dönemli ortak hedeflerimiz çerçevesinde ekip ruhu ile çalışan, müşterilerimizin beklentilerini aşan, ürün ve hizmetler sunarak, müşteri tatmini sağlayan, Türkiyenin lider kimyasal üretim ve satış kuruluşu olmayı hedefliyoruz.

HEDEFİMİZ = TOPLAM KALİTE

Uzman kadromuz
Nitelikli ürünlerimiz
İnsan ve çevreye saygılı olma ilkemiz
Cazip fiyatlarımızla
Bakım ve temizlik kavramına getirdiğimiz yüksek standartlarımız
Ekonomik çözüm önerilerimizle
Müşteri mutluluğunu hedefleyen yaklaşımlarımızla, hizmetinizdeyiz.
İletişim Bilgileri
Firma: Apeks Endüstriyel Kimya
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Endüstriyel Kimyasal Ürünler
Yetkili Kişi: TAMER PEKTAŞ
Adres: YENİ MUDANYA YOLU.ESENTEPE MAH.İNEGÖL SOK.YILMAZER APT.NO:12-A NİLÜFER-BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2478119
Faks: (224) - 2458460
Web Sitesi: www.apekskimya.com
Ürünleri
EXHUM, elektrikli cihazların nem ve kirliliğe karşı korunmasını sağlamak amacıyla geliştirilmiş. EXHUM’un özellikleri; • Ne...
MATRİX, benzin, tiner ve mazot a kıyasla temizlikte daha güvenlidir.Su bazlı olduğundan ekonomik aynı zamanda yanıcı değildir. MAXRİ...
EMSOL , Elektrik motor ve aksamlarından kiri, pasağı, yağı, gresi, ve nemi kimyasal olarak temizler EMSOL’ÜN ÖZELLİKLERİ; • Ark yapabi...
Silis Out, soğutma sistemlerinde suyun oluşturduğu kireci, pası, yosunları, mineral tortuları ve cürufları eriterek çözen ve temizleyen özel bir ki...
Clean Etch’; boyanacak veya herhangi bir koruyucu ile kaplanacak metal ve alüminyum yüzeyleri en iyi şekilde hazırlamak için geliştiril...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Apeks Endüstriyel Kimya firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 4.5 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Apeks Endüstriyel Kimya firma bilgileri. Apeks Endüstriyel Kimya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Apeks Endüstriyel Kimya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Apeks Endüstriyel Kimya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.