Apet Petrol Petrol Ofisi Madeni Yağ Bayii

Şirket Hakkında
1990 yılında endüstriyel yağlar konusunda danışmanlık hizmeti vermek üzere, kendine özgü etik kuralları ile kendi öz sermayesi ile kurulan Apet Petrol , 2000li yıllarda %100 müşteri memnuniyeti parolası ile sürekli büyümeyi hedeflemektedir. Bu hedef doğrultusunda yapılan çalışmalar neticesinde firmamız ekonomik şartlara ayak uyduran ve yaşanan her krizden güçlenerek çıkan, hedeflerinden ödün vermeyen bir yapıya bürünmüştür. Geniş ürün portföyü, tüm sanayi kuruluşlarına kısa sürede mal sevkine olanak sağlayan merkezi konumu, stoktan mal teslimatı PETROL OFİSİ MOBIL SHELL BP CASTROL
Apet Petrol Petrol
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Apet Petrol Petrol Ofisi Madeni Yağ Bayii
Sektörü: Makina » İş Makinaları
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: KADİR ÖZDEMİR
Adres: İpkas Sanayi Sitesi A.1 Blok No: 2 İkitelli / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5495222
Web Sitesi: www.apetpetrol.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Apet Petrol Petrol firma bilgileri. Apet Petrol Petrol adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Apet Petrol Petrol ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Apet Petrol Petrol Ofisi Madeni Yağ Bayii firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.