Ar-ce Güven

Şirket Hakkında
AR-CE GÜVEN GIDA İLAÇ KOZMETİK TURİZM VE İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. 2007 YILINDA KURULMUŞ OLUP AWE CEMRE ÜRÜNLERİNİN MERSİN VE ADANA DAHİL OLMAK ÜZERE 30 YILLIĞINA DOĞU ANADOLU DİSTİRİBÜTÖRLÜĞÜNÜ ELİNDE BULUNDURMAKTADIR. İLAÇ VE KOZMETİK SEKTÖRÜNDEKİ BAŞARIMIZILA DİNAMİK KADROMUZ VE GÜÇLÜ ATILIMLARLA GIDA ALANINDA DA HIZLA İLERLEMEYE VE BÜYÜMEYE DEVAM ETMEYİ HEDEFLEMEKTEDİR.
-DOĞU ANADOLUDA BİZİMLE ÇALIŞACAK
-KAR ORANI YÜKSEK ÜRÜNLERİMİZİN BAYİLİKLERİ VERİLECEKTİR.
Ar-ce Güven
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ar-ce Güven
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda Stokları
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Eczaneler
Yetkili Kişi: Hasan GÜVEN
Adres: Yeşilyurt cad. Nil apartmanı altı No:8
Şehir: Malatya
Ülke: Türkiye
Telefon: (422) - 2217721
Web Sitesi: www.eczanemceren.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Awe Cemre Doğu Anadolu Bayilikleri Verilecektir.
AR-CE GÜVEN GIDA İLAÇ KOZMETİK TURİZM VE İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. 2007 YILINDA KURULMUŞ OLUP AWE CEMRE ÜRÜNLERİNİN MERSİN VE ADANA DAHİL OLMAK Ü...
Ar-ce Güven firma bilgileri. Ar-ce Güven adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ar-ce Güven ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ar-ce Güven firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-11-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.