Arabamla İlgilen

Şirket Hakkında
Arabamlailgilen.com

Çalışan, zamanla yarışan, otomobili ile ilgili tüm işlemleri eksiksiz takip etmek isteyen araç sahiplerinin avantajlı buluşma noktasıdır.

Arabamlailgilen.com, yoğun iş temposu içinde çalışan ve zamanla yarışan tüm bireyler için otomobilleriyle ilgili her türlü konuda VIP ve ücretsiz yerinde destek hizmetleri alabilecekleri, birçok avantajdan faydalanabilecekleri özel bir üyelik sistemidir.

Arabamlailgilen.com, 12 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren Hollanda ortaklığı ile 2000 yılında kurulmuş olan Fleet Manager Turkey (FMT) çatısı altında operasyonlarına devam etmektedir. Kurumsal alandaki başarılarıyla Roche İlaçları, Vodafone Turkey, Abdi İbrahim İlaç ve Imperial Tobacco gibi dünya devlerine filo yönetim hizmetleri sunan ve eğitimler veren şirketimiz 4.000'in üzerinde müşteri merkezli bireysel araç kullanıcısına hizmetlerini sunmuş ve sunmaktadır.

Arabamlailgilen.com olarak yıllardır yönettiğimiz binlerce araçlık kurumsal filonun tecrübesini ve edindiğimiz çözüm ortaklığı avantajlarını bireysel üyelerimize sunmaktayız. Bunu yaparken de üyelerimizin hem zamandan, hem de paradan tasarruf etmelerini sağlamaktayız.

Dilek S. AYAN
Genel Müdür
Arabamlailgilen.com
Arabamla İlgilen
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Arabamla İlgilen
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
Yetkili Kişi: Dilek S.AYAN
Adres: Merkez Mah.Bağlar Cad.No.3 Kağıthane
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2946638
Web Sitesi: www.arabamlailgilen.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Arabamla İlgilen firma bilgileri. Arabamla İlgilen adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arabamla İlgilen ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arabamla İlgilen firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-08-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.