Aram Alüminyum Ve Pvc İmalat İnşaatsan Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Aram Alüminyum ve PVC İmalat Sanayi Ticaret Ltd. Şti
2003 yılında alüminyum şekillendirmek ve PVC işlerini gerçekleştirmek amacı ile kurulmuştur. Gerek grup kuruluşlarının taleplerini, gerekse sektörün toptan yada parakende talepleri karşılayabilmek üzere Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde, Lalahan`da ve Çubuk`ta fabrikaları bulunmaktadır. Ayrıca 3 adet Showroom ile hizmet vermektedir.
Yüksek FIRATPEN kalitesini en iyi koşullarda işlemek için büyük yatırımlar yapan Aram Grup, bugün sektörde gıpta ile izlenen bir teknolojiye sahip olmuştur.
Makina parkımız 0 hata payı ile çalışan CNC makinalarla güçlendirilmiştir. Taahhüt edilen işleri kısa sürede bitiren, FIRATPEN kalitesine Aram kalitesini ekleyen en yeni teknolojiyle donatılmış fabrikamız, kalitemizi müşterilerimize göstermek için kurduğumuz showroomlarımız, yaygın bayi ağımız, Türkiye`den ve dünyadan müşterilerimizin referansları ve sahip olduğumuz uluslararası kalite sertifikaları ` Neden Arampen? ` sorusunun yanıtıdır.
Aram Alüminyum Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aram Alüminyum Ve Pvc İmalat İnşaatsan Tic.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Kapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » PVC Pencere
Yetkili Kişi: MURAT KARGACI,MESUT KARGACI
Adres: IVEDİK ORG.SAN.SİT.23.CD.MELİH GÖKÇEK BLV.NO.42 YENİMAHALLE/OSTİM
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3959327
Web Sitesi: www.arampen.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Pvc Pencere,pvc Balkon Kapısı, Çelik Kapı Alanlarında Bayilik Verilir.
pvc pencere, pvc balkon kapısı, çelik kapı üretmekteyiz, bayilik verilir.
Pvc Pencere,pvc Balkon Kapısı,çelik Kapıi Alüminyum Cephe Giydirme Sistemleri İmalatı
Aram Alüminyum ve PVC İmalat Sanayi Ticaret Ltd. Şti 2003 yılında alüminyum şekillendirmek ve PVC işlerini gerçekleştirmek amacı ile kurulmuştur. Ge...
Aram Alüminyum Ve firma bilgileri. Aram Alüminyum Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aram Alüminyum Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aram Alüminyum Ve Pvc İmalat İnşaatsan Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.