Arelit İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti.

"İnşaatta Kalite ve Güven"

Şirket Hakkında
Arelit İnşaat San., İzmir ili 1469 sok no:28/604 Alsancak / İZMİR adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » İnşaat sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Ali Yamandağ dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Arelit İnşaat olarak 30 yıldır İzmir ve çevresinde temelden çatıya her türlü inşaat,tadilat ve müteahhitlik hizmetleri vermekteyiz.Kalite ve güven odaklı çalışma yapımız, zamanında ve eksiksiz hizmet anlayışımız ile inşaat, tadilat ve dekorasyon işlerinize teklif vermek üzere taleplerinizi bekliyoruz.
İletişim Bilgileri
Firma: Arelit İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: Ali Yamandağ
Adres: 1469 sok no:28/604 Alsancak / İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4216168
Faks: (232) - 4635481
Web Sitesi: www.arelitinsaat.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
İnşaat, Tadilat Ve Dekorasyon
Arelit İnşaat olarak 30 yıldır İzmir ve çevresinde temelden çatıya her türlü inşaat, tadilat ve müteahhitlik hizmetleri vermekteyiz.Kalite ve güven od...
Arelit İnşaat San. firma bilgileri. Arelit İnşaat San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arelit İnşaat San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arelit İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.