Aren Kozmetik Ve Parfümeri San.ltd.şti

Şirket Hakkında
Aren kozmetik ve parfümerinin temelleri ailede 3 kuşak eczacı bulunduran ailenin yıllardır biriktirmiş olduğu bilgi, tecrübe ve formüllerin deneyimleri ile atılmıştır.Gerek bireysel kozmetik ve esans üretimi ve gerekse de perakende satış yaparak yıllardır kozmetik ve parfüm pazarında çalışmaktadır.İksir parfüm evi olarak dolum parfüm pazarında ülkemizde ilk üretimi yapanlardan olup, açık parfüm olarak yüzlerce kokunun üretimini yaparak bu pazarın ilklerinden biridir.

Firmamız, tecrübesiyle kozmetik sektöründe parfüm üreterek hizmet vermektedir. Yeni tesisiyle faaliyetine devam etmektedir.Aren Kozmetik ve parfümeri imalatçı firma olarak parfüm ve kozmetik pazarına adını yazdırmıştır.


Aren kozmetik ve parfümeri İKSİR E&A markasıyla açık parfüm markasıyla franchising sistemiylede ürünlerinin pazarlama ve satışını yapmaktadır.


Aren Kozmetik ve Parfümeri insan sağlığını ön planda tutarak kimya mühendisi, tıp doktoru, eczacı kontrolünde ve Sağlık Bakanlığı denetiminde kurmuş olduğu labaratuvar ve arge çalışmaları ile ileri teknolojiyle Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak parfüm ve kozmetik üretimini yapmaktadır.


Kozmetik ve parfüm sektörünün insan ve çevre dostu olarak geliştirilmesi için bilgiye teknolojiye araştırmalara önem vererek gelişmesini sürdürmeyi hedeflemiştir.


Aren kozmetik ve parfümerinin hedefi; müşterileriyle oluşturduğu olumlu ilişkiler çerçevesinde kalitesini bozmadan parfüm ve kozmetik yelpazesini artırmak ve gerek iç piyasada gerekse ihracattaki kozmetik ve parfüm Pazar payını daha üst seviyelere çıkarmaktır


Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aren Kozmetik Ve Parfümeri San.ltd.şti
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Parfüm
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
Yetkili Kişi: İLGEN COŞKUN
Adres: 17.EYLÜL MH.YENİ SANAYİ SİTESİ
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (266) - 7211144
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aren Kozmetik Ve firma bilgileri. Aren Kozmetik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aren Kozmetik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aren Kozmetik Ve Parfümeri San.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.