Arenexport(baha Yapı)

"HİZMET BURDAN ALINIR & FARKLI ÇİZGİLER FARKLI YAŞAM LANLARI"

Şirket Hakkında
ArenPort

Firmalarımızın, ürünlerini Yeni alıcı-Satıcı ve İş birliği yapabilecekleri Kişi ve firmalar ile bağlantılarını sağlayan temsilci, Mobilya Dekorasyon, İmalat, Tanıtım, Pazarlama, Danışmanlık, ve Aracılık hizmetleri konumunda Faaliyet göstermektedir Çeşitli Organizasyonlar ve İş toplantıları , Turizm (Kayseri ve Çevresi), Fason Üretim ve Yatırım yapmak İsteyenlere (Kayseri iline ) , Danışmanlık & Broker lık Hizmetleri
Arenexport(baha Yapı)
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Amacımız müşterilerimize üstün nitelikli ürün ve hizmeti en uygun maliyetle sağlamaya çalışarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktır.
Müşterilerimize sunduğumuz ürün ve hizmetleri sürekli geliştirerek piyasadaki rekabet koşullarına ve yeniliklere uygun ürün ve çözümler sunuyoruz.

Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini tespit edip, bunları kaliteli hizmet, uygun fiyat ve zamanında teslim ilkesi doğrultusunda karşılamak, müşteri beklentilerinin ötesinde hizmet sunmak esas ilkemizdir.

AREN PORT GRUP: DANIŞMANLIK HİZMETLERİ & İNŞAAT & ULUSLAR ARASI NAKLİYAT (TRANSPORT) & SATIŞ PAZARLAMA & İŞBİRLİĞİ-ORTAKLĞI & İHRACAT & ETİCARET & WEB TASARIM HİZMETLERİ
İletişim Bilgileri
Firma: Arenexport(baha Yapı)
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ev Mobilyası
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: İsmail TÜRKMEN
Adres: Hunat Mah. Dünya İş Merkesi A Blok Kat:6 no:23 Melikgazi-KAYSERİ
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (536) - 6272163
Web Sitesi: www.arenexport.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kapıda Bir İlk Güvenlik Ve Estetik Bir Arada
ÇELİK KAPIDA BİR İLK VE TEK OLAN ÜRÜNÜMÜZÜ İÇİN BAYİLİK VERİLECEKTİR. TOPLU SATIŞLARIMIZ DA MEVCUTTUR.
Toptan Ve Perakende Ürünler ,sormadan Kara Vermeyin
MOBİLYA LANINDA HERTÜRLÜ İHTİYACINIZ TOPTAN TEMİN EDİLİR
İyi Bir Yatırım Veya Huzurlu Bir Yuva İçin Altın Oran Konutları Kayseri
KAYSERİDE GELİŞMEKTE OLAN BİR BÖLGEDE İSTER YATIRIM AMAÇLI İSTER OTURMAK İÇİN KAÇIRILMAYACAK BİR FIRSAT
Arenexport(baha Yapı) firma bilgileri. Arenexport(baha Yapı) adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arenexport(baha Yapı) ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arenexport(baha Yapı) firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.