Arge Plastik Ürünleri Dış Ticaret Nak.paz.san.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Açıklama:2000 yılından bu yana tarımsal plastik ürünlerin üretim ve satış faaliyetini gerçekleştiren Plastpa Plastik, tarımda üretimi ve kaliteyi arttırmaya yönelik pratik ürünler sunmaktadır. Daha verimli ve kaliteli ürün elde etmenin, teknolojiyi yakından takip ederek mümkün olduğunun bilincinde olan firmamız, en pratik teknolojileri en uygun fiyatlarla sizlere sağlamayı ilke edinmiştir. Ar-ge’ye yaptığımız yatırımlar ve kadromuzda çalışan alanında uzman personellerimiz sayesinde sektörde zirveyi yakalamış olan firmamız, siz müşterilerimizin memnuniyeti için gelişimini sürdürmeye kararlıdır.

Plastpa Plastik Firması Olarak, İhtiyaçlarınızı Biliyoruz…
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Arge Plastik Ürünleri Dış Ticaret Nak.paz.san.tic.ltd.şti
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
Yetkili Kişi: MEHMET KALKAN
Adres: MÜFİDE İLHAN MAH SANAYİ SİTESİ H/46 BLOK NO:2
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 2343326
Web Sitesi: www.plastpaplastik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
İhracat Yapmak İstiyoruz.bayilik Verilir
SOLAR KEMİRGEN KOVUCU, KUŞ KOVUCU, KÖSTEBEK KOVUCU, DOMUZ KOVUCU ÜRÜNLERİ SATIYORUZ
İmalatını Yaptığımız Tarım Ürünlerini İhracat Yapmak İstiyoruz
DAL AÇMA APARATLARI, AŞI BAĞI, BAĞLAMA İPİ, BAĞLAS, GÖLGELEME KLİPSİ, FİDAN KORUMA KABI, DOMATES KLİPSİ, BETON DİREK VE DEMİR DİREK ŞAPKALARI
Arge Plastik Ürünleri Dış Ticaret Nak.paz.san.tic.ltd.şti firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 3.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Arge Plastik Ürünleri firma bilgileri. Arge Plastik Ürünleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arge Plastik Ürünleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arge Plastik Ürünleri Dış Ticaret Nak.paz.san.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.