Arıcı Boya

"SATA boya tabancası en uygun fiyat ve teknik destekle temin edilir."

Şirket Hakkında
SATA boya tabancalarını toptan pazarlıyoruz. Ayrıca, oto tamir boyalarının, boyama sektörü için lokal kurutmaya yönelik infrared ( kızılötesi ) kurutucuların, sanayi boyalarının ( çinko esaslı galvaniz kaplama malzemeleri, epoksi boya, epoksi astar), sprey boyaların, iş güvenliği malzemelerinin, boyama ekipmanlarının ve boya koruma ürünlerinin (pasta, cila) toptan dağıtımını yapıyoruz. Markalarımız; Standox, 3M, Duxone, Henkel, Loctite, SATA, Teroson’dur.
Arıcı Boya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
SATAjet® 4000 B HVLP Dijital Boya Tabancası

%50 daha sessiz çalışan, ergonomik ve ayrıca düşük basınç teknolojisiyle yüksek transfer sağlayan ve çok "tasarruflu" olarak boya tüketen bir boya tabancasıdır. 0, 6L plastik tasa ve 1, 3mm meme çapına sahiptir. Sapında bulunan dijital manometre ile hava basıncı kolayca ölçülür ve ustaya kolaylık sağlanır. Plastik tasıyla beraber 634 gramdır (ürün no: 166629).

Hava tüketimi: 430 Nl/min (15, 2 cfm)
Tavsiye edilen giriş basıncı: 2, 0 bar (29 psi)
Azami çalışma sıcaklığı: 50°C
Azami çalışma basıncı: 10 bar (145 psi)
Hava girişi: G 1/4 a
Meme: 1, 3
İletişim Bilgileri
Firma: Arıcı Boya
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bakım / Boya
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bayi / Servis
Yetkili Kişi: Ercan ARICI
Adres: İvedik Organize Sanayi 1354.Cadde No:171 Yenimahalle 06370 ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3941482
Faks: (312) - 3941483
Web Sitesi: http://www.ariciboya.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
SATAjet® 1000 B RP Lignum Boya Tabancası Hafif (449gr), sağlam yapılı ve temizliği kolaydır. Ayrıca 1, 8mm memeye sahip olup, mobilya ve sanayi i...
%50 daha sessiz çalışan, ergonomik ve ayrıca düşük basınç teknolojisiyle yüksek transfer sağlayan ve çok "tasarruflu" olarak boya tüketen b...
Standox marka oto tamir boyalarını ve yardımcı ürünleri pazarlıyoruz. satışlarımız toptandır.
SATAjet® H Boya Tabancası 1.7mm meme ve 1 litre tas hacmine sahiptir. Mobilya ve sanayi imalatı için tasarlanmış olup, mükemmel boyama kalitesiyle...
SATA boya tabancalarını toptan pazarlıyoruz. Yedek parça stoğumuz ve konuyla ilgili eğitimi almış deneyimli personelimizle SATA ürünlerinin tamir ve b...
İlan Talep ve Teklifleri
Sata Boya Tabancalarının Tamir Ve Bakımı Gerçekleştirilir.
yedek parça stoğumuz ve konuyla ilgili eğitimi almış deneyimli personelimle SATA ürünlerinin tamir ve bakımını gereçkleştiriyoruz.
Arıcı Boya firma bilgileri. Arıcı Boya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arıcı Boya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arıcı Boya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.