Arımakina İmalatı Demir Kömür İnş Ltd Şti

Şirket Hakkında
firmamız1965 yılında c.dursun süner tarafından inşaat makinaları imalatıyla sektörde hizmete başlamiştır.1994 yılında gelişen piyasa talepleri karşisında maden kırma ve eleme tesisleri imalatına başlamıştır.yurtdışı ve yurt icinde anahtar teslimi taş kırma, kömür eleme tesisleri kurmuştur.firmamız gelişen yeni teknolojileri takip ederek sektöründe siz değerli müşterilerimize hizmete devam etmektedir.2001 yılında antakya osb de 15 000m acık 5000m kapalı fabrikamızla büyümesine devam etmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Arımakina İmalatı Demir Kömür İnş Ltd Şti
Sektörü: Maden ve Metal » Madencilik Makineleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Madencilik
Yetkili Kişi: ali murat süner
Adres: antakya organize sanayi bölgesi topboğazı/ belen
Şehir: Hatay
Ülke: Türkiye
Telefon: (326) - 6168767
Web Sitesi: www.arimak.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Arımakina İmalatı Demir firma bilgileri. Arımakina İmalatı Demir adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arımakina İmalatı Demir ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arımakina İmalatı Demir Kömür İnş Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.