Arinoks Bağlantı Elemanları San.ve Tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Bağlantı elemanları sektöründe 1994 yılından beri faaliyet gösteren Arinoks Bağlantı Elemanları San. ve Tic. Ltd. Şti., paslanmaz çelikten civata, somun, pul, sac vidası, ağaç vidası, gijon, trifon ve benzeri malzemelerin ithalatını ve imalatını yapmaktadır.
Master lock kilit sistemleri, Norma kelepçe, Paslanmaz tekne aksesurları ve paslanmaz bağlantı elemanları ürün çeşitlerimizdendir.
Ürünlerimiz gıda, tekstil makinaları, deniz araçları ve kimya sanayi sektörlerinde ağırlıklı olarak kullanılmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
MASTER LOCK KİLİT SİSTEMLERİ (Ömür boyu garanti)
Masif pirinç asma kilitler, asma kilit menteşeleri, titanyum serisi asma kilitler, marin grubu paslanmaz asma kilitler, profesyonel seri ağır hizmet kilitleri, şifreli asma kilitler, lamine çelik asma kilitler, yüksek güvenlikli asma kilitler, ateşli silah kilitleri,
şifreli bagaj kilitleri ve anahtarlıklar ev tipi kilitler, her tip hava koşullarına uygun kilitler, bisiklet kilitleri, motosiklet kilitleri, otomotiv kilitleri, cargo managament
İletişim Bilgileri
Firma: Arinoks Bağlantı Elemanları San.ve Tic.ltd.şti
Sektörü: Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya Sanayi Makineleri
Yetkili Kişi: Mehmet Arman
Adres: Perpa Tic.mrk.B blok kat:8 no:947 Okmeydanı-Şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2216318
Faks: (212) - 2201917
Web Sitesi: http://www.arinoks.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Arinoks Bağlantı Elemanları firma bilgileri. Arinoks Bağlantı Elemanları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arinoks Bağlantı Elemanları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arinoks Bağlantı Elemanları San.ve Tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-04-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.