Arısan Isıtma Sogutma Sıstemlerı Limited Şirketi

Şirket Hakkında
ARISAN ısıtma sogutma ürünlerinde ve hizmetlerinde uzmanlasmıs bir firmadır.
ARISAN aynı zamanda kendi alanlarında uzmanlaşmış firmaların bayilik ve servislik agına katılarak hizmetlerini sürdürmektedir.
Satısını ve uygulamasını yaptıgımız ana ürünler; DemirDöküm Isıtma Soğutma Sistemleri, Toshiba Klima Sistemleri, Raychem Elektrikli Yerden Isıtma Sistemleri, Viessmann Isıtma Sistemleri, Termodinamik Isıtma Sistemleri, Olefini Klima ve Hava Perdeleri dir.
Şu anda ARISAN kendi bölgesi dahilinde aşağıdaki firmaların bayilik ve servislik ağına katılarak hizmetlerini sürdürmektedir.
... Türk Demirdöküm Fabrikaları A.Ş
... Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.Ş
... Samm Dış Ticaret A.Ş
... Termodinamik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş
ARISAN son kullanıcı ile firmalar arasynda köprü vazifesini üstlenerek ticari ve teknik olarak iş akışı içersinde bulunan tüm çalışanların en üst seviyede kazanım ve müşteri memnuniyetini hedeflemiştir. Satışını yaptığımız ürünlerin montajlarını ve altyapıları da yine eğitimli ve sertifikalı personellerimiz tarafından yapılmaktadır.
Arısan Isıtma Sogutma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
... Şirketimiz; Alanya - Gazipaşa - Manavgat - Side - Belek ve Antalya bölgelerinde faliyet konumuz olan ısıtma soğutma sektöründe DemirDöküm ısıtma soğutma sistemleri, Toshiba Klima Sistemleri, Raychem Elektrikli yerden ısıtma sistemleri, Rehau yerden ısıtma sistemleri, Termodinamik ısıtma sistemleri ile satış, altyapı, teknik servis, montaj ve projelendirme görevini deneyimli kadromuzla üstlenerek siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için yarışmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Arısan Isıtma Sogutma Sıstemlerı Limited Şirketi
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Beyaz Eşya
Yetkili Kişi: KERIM ALAADDINOGULLARI
Adres: Hacet Mah. Yaylayolu Cad. Sağlamlar Sok. No:4/A ALANYA
Şehir: Antalya
Ülke: ALANYA
Telefon: (242) - 5192320
Faks: (242) - 5192350
Web Sitesi: http://arisanisi.com.tr
Ürünleri
ÖZELLİKLER Inverter daisekai split klima Soğutma Sıcaklık Aralığı(Cº) -10 / 46 Isıtma Sıcaklık Aralığı(Cº) -15 / 24 A Sınıfı DC Inverter Teknolo...
ÖZELLİKLER Inverter split klima Soğutma Sıcaklık Aralığı(Cº) 15 / 43 Isıtma Sıcaklık Aralığı(Cº) -10 / 24 A Sınıfı DC Inverter Teknolojisi Es...
Ekonomik sabit vatlı ısıtma sistemi T2Blue, ekonomik, sabit vatlı (constant wattage) elektrikli yerden ısıtma sistemidir. Her türlü zeminde kullanı...
• A sınıfı enerji verimliliği • Jet Cool özelliği • Anti bakteriyel filtre • İyonizer • Led ekran • Özel tasarım evaporatör ve kondenser • Progr...
A sınıfı enerji verimliliği * Jet Cool Özelliği * Cold Catalytic filtre * Anti bakteriyel filtre * İyonizer * LCD ekran * Özel tasarım eva...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Arısan Isıtma Sogutma firma bilgileri. Arısan Isıtma Sogutma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arısan Isıtma Sogutma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arısan Isıtma Sogutma Sıstemlerı Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-02-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.