Aristo İletişim

Şirket Hakkında
2009 yılında “Aristo olsa ne düşünürdü?” sloganıyla genç ve dinamik bir ekiple yola çıkan Aristo İletişim bugün Türkiye’nin önde gelen markalarına 360º entegre kurumsal iletişim danışmanlığı hizmeti veriyor. Hızla büyüyen yetenekli kadromuzla önce şirket içindeki, sonra müşterilerimizle daha sonra da hedef kitleler ve medya ile olan iyi iletişimimize büyük önem veriyoruz. Aristo PR ve Aristo Art Studio olarak ikiye ayırdığımız ekiplerimizle Aristo’nun fikrine ihtiyaç duyan markaların hedef kitleleriyle olan sıcak iletişimlerinde önemli rol oynayarak müşteri memnuniyeti temelli uzun süreli partnerleri olmak için çalışıyoruz. Bunların yanı sıra hem içerik hem de tasarım olarak elinizden düşürmek istemeyeceğiniz kurumsal yayınlara imza atıyoruz.
Aristo İletişim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aristo İletişim
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Yayıncılık
Yetkili Kişi: Çınar Ergin
Adres: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi A3 Blok Kat: 15 No: 448 Yeşilköy / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4653728
Web Sitesi: www.aristoiletisim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aristo İletişim firma bilgileri. Aristo İletişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aristo İletişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aristo İletişim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-10-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.