Arma Elektronik Ve Otomasyon Sanayi

Şirket Hakkında
1986 YILINDAN BU YANA MARKA AYRIMI YAPMADAN, ENZOR KARMASIK CIHAZLARIN TAMIR VE BAKIMINI YAPARAK EN UYGUN EKONOMIK KOSULLARLA HIZMET VERMEKTEDIR.
OZELLIKLE AC/DC SERVO SURUCU VE MOTORLARIN TAMIR-BAKIMI HER TURLU ENDUSTRIYEL ELEKTRONIK KARTLARIN TAMIRI TASARIMI VE YEDEKLENMESI UPS URETIMI TAMIR-BAKIMI PLC TAMIRI CNC EKSEN SURUCULERI TAMIRI INDIKSIYON OCAK VE FIRINLARI IMALATI YAPMAKTADIR
ESAB, STUDER, MITSUBISHI, HACOBA, TAKISAWA, SIEMENS, LEROY SOMER, STOBER, ABB, FINCOR ELEKTRONICS, KEB, BARMAG/SAURER, MENTOR II, LUST ANTR EBSTECHNIK, YASKAWA, LENZE, TRANSDRIVE, FANUC, NOVOTRON, CUTLER-HAMMER, JENAER ANTRIEBSTECHNIK GMBH.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Arma Elektronik Ve Otomasyon Sanayi
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektronik Ürünler
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Ölçüm / Otomasyon
Yetkili Kişi: İHSAN OZTEL
Adres: A.YESEVİ MH AYDINLI CD DENİZ SK NO: 8 PENDIK
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3937081
Faks: (216) - 3937084
Web Sitesi: http://www.armaotomasyon.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Arma Elektronik Ve firma bilgileri. Arma Elektronik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arma Elektronik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arma Elektronik Ve Otomasyon Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-09-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.