Arma Kontrol

Şirket Hakkında
DÜNYA MARKALARININ YERLİ ÜRETİMDE BULUŞTUĞU NOKTA...

Arma kontrol sistemleri, 10 yıllık tecrübesiyle güvenlik, kontrol, otopark ve otomasyon sektöründe hizmet vermekte olup gelişen teknolojiyi yakından takip eden Ar-Ge çalışmalarına önem veren tecrübeli ve uzman kadrosuyla satış ve satış sonrası hizmet vermektedir.

Firmamız Armakontrol.com, Hidrolikbariyer.com, Armacontrol.com, Armakamera.com, Bariyermantar.com, Fotosellikapi.org, Hızkesici.com, Kilitlidirek.com, Kollubariyer.org, Mantarbariyeri.com, Otoparksistemleri.com, Otoparksistemi.net, Parkdirek.com, RoadBlocker.org ve Yerbariyeri.com gibi birçok internet adreslerine sahip olup tamamen müşterilerine ürün çeşitleriyle ilgili ayrıntılı bilgi vermek için profesyonelce tasarlanmıştır.

Amacımız;

Hizmette süreklilik sağlayarak, ciddi yatırımlarla profesyonel çözümler sunmaktır. Dileriz ki; sektördeki bu atılımlarımız, ülkemizi teknoloji çöplüğü haline getirmek isteyenlerin önünde engel olur ve sektörümüze verebileceği zararlardan uzak tutmak adına katkımız olacağını umarız . Kullanmış olduğumuz tüm elektronik ürünlerimiz kalite sertifikalarına sahip olup, 2 yıl garantilidir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Arma Kontrol
Sektörü: Güvenlik » Otopark Sistemleri
İkincil Sektörü:Güvenlik » Kontrol sistemleri
Yetkili Kişi: KORAY KARTAL
Adres: Organize san sit. Metal İş san. sitesi 18 blok No:3 İkitelli İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2227500
Web Sitesi: http://www.bariyermantar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Arma Kontrol firma bilgileri. Arma Kontrol adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arma Kontrol ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arma Kontrol firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.