Armağan Kayisi

Şirket Hakkında
Firmamız 1992 yılında ticari faaliyetlerine Malatya eski şifre pazarında başlamıştır. Zaman içerisinde tüketicinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak paketlenmiş hediyelik kuru kayısı ile 1996 yılında merkez şubemizi açarak başladık.

Armağan Kayısı 1992 yılından beri sektöründe daime ilkleri yapmış bir firma olarak imajını ve prestijini korumuştur. Ürünlerimiz kuru kayısıda %60 kendi bahçelerimizde üretimimiz olup geriye kalan %40 ise çiftçilerden direk olarak en iyisini ve en kalitelisini titizlikle seçmekteyiz. Yıllık ortalama olarak 300 ton kayısı ve 200 ton kapasite ile kayısı ve kayısı ürünlerini işleyip paketlemekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Armağan Kayisi
Sektörü: Gıda / Tarım » Kurutulmuş Meyve
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Çerez
Yetkili Kişi: M.KAYA DOĞAN
Adres: yeni hamam mah. yeni hamam sk no:49/51 MERKEZ MALATYA
Şehir: Malatya
Ülke: Türkiye
Telefon: (422) - 3257005
Web Sitesi: www.armagankayisi.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Armağan Kayisi firma bilgileri. Armağan Kayisi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Armağan Kayisi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Armağan Kayisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-11-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.