Ars Ankara Rulman

Şirket Hakkında
1994 yılında kurulan ARS Ankara Rulman hizmet ettiği sanayi ve makina sektöründe ihtiyacı en kolay ve hızlı şekilde en uygun fiyata sunabilmek amacı ile çalışmış ve bu ilkesinden asla vazgeçmemiştir.Rulman sanayinde lider isim Skf’nin distribütörlüğünü yapan firmamız, Skf markasının kalitesini, hizmetini sunmaktan ve bu ailenin değerli bir üyesi olmaktan onur duymaktadır.Firmamız ürün portföyünde sanayi, otomotiv ve iş makinası rulmanlarının yanı sıra Hacı Balı yatakları bayiliği, Ors bayiliği, Ina bayiliği, Loctite bayiliği, V-kayışı, keçe, teker, zincir, kaplin, dişli, kasnak otomatik merkezi yağlama sistemleri vb. ürünlerde bulunmaktadır. Toplam 1000 metre kapalı alanında müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Ürün Vizyonu: 20 bin kalemde 2 milyon adet ürünü stoklarımızda bulundurmaktayız.
Ars Ankara Rulman
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ars Ankara Rulman
Sektörü: Makina » Rulman
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Gürkan Özkan
Adres: 100.Yıl Bulvarı no:54 Ostim
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3851212
Web Sitesi: www.arsankararulman.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ars Ankara Rulman firma bilgileri. Ars Ankara Rulman adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ars Ankara Rulman ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ars Ankara Rulman firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.