Arslan Makina Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
HAKKIMIZDA

Firmamız, kurucusu olan Ali ARSLAN tarafından 1986 yılında İstanbul-Hasköy semtinde kurulmuştur.

Kuruluşundan bu yana daima sektörünün lider firmalar arasında yer almış, müşterilerine dünya çapında yenilik ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

30 yılı aşkın süredir, hizmet veren firmamız, koli kapama ve zımba teli üretimi ile başladığı serüvenine, zamanla bir çok ambalaj sektörü ürününü ekleyerek yoluna devam etmiştir. Kaliteden ödün vermeden ayakta duran şirketimiz, ISO 9001 (International Organization for Standardizasyon) belgesine sahiptir.

Yanlızca ürün kalitesi ile değil, verdiği teknik servisle de, bir çok sektöre çözüm ortaklığı yapan firmamız, sektörün önde gelen firmaları arasındadır.

Zengin ve kaliteli ürün yelpazesiyle, üstün teknolojili ambalaj ve paketleme hatlarıyla siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz.

Ticaret dünyasında güvenin ve kalitenin herşeyden önce geldiğini varsayarak. Müşterilerimiz ile bu bağı sağlam tutmak, en büyük misyonumuzdur.
Arslan Makina Sanayi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Arslan Makina Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti.
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Sanayi
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Makineleri Bakım ve Servis
Yetkili Kişi: GÖKSEL KIZILTAN
Adres: FETİH TEPE MAH. TEPEÜSTÜ SK. N:96 HASKÖY-BEYOĞLU
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2388281
Web Sitesi: www.arslanmakina.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Arslan Makina Sanayi firma bilgileri. Arslan Makina Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arslan Makina Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arslan Makina Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-04-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.