Art Car

"OTO DERİ DÖŞEMEDE TEK"

Şirket Hakkında
Şirket sahibi A.Cem Adalı Şişli Terakki lisesinde, ilk , orta öğrenimini bitirdikten sonra üniversiteyi Eastern Mediterranean Üniversity (Doğu Akdeniz Üniversitesi) de ingilizce işletme okuyarak devam etti ve son olarak yine aynı üniversitede M.B.A Marketing yaparak öğrenim hayatını sonuçlandırdı. 1992-1993 yıllarında Borusan oto outdoor BMW satış takımında staj mahiyetinde çalıştı.1993 yılı sonu C&A Motorsport Automobile Accessories adı altında şahıs firması olarak kurulan şirketimiz, Türkiyede ilk olarak üretilen Auto Nose Bra (uzun yol oto koruma maskesi )istanbul bayii olarak işe başlamıştır.1994 yılının ortalarında en iyi ustalar eşliğinde fason olarak oto deri döşeme işine başladık. Kısa bir süre içinde yapılan araçların tam kontrolünden doğan hatasız işçiliklerle randevuyla çalışır hale geldik. 1995 yılında maçkada kendi binamızın hazırlanmasıyla bu günkü yerimizde hizmet vermeye başladık. İlk olarak Alman ustamız eşliğinde bu işi yaptık daha sonra yerli ustalarlada destekliyerek devam ettik ve halen en iyi şekilde işimizi icra ediyoruz. Yapılan işler en iyi malzemeler ve en iyi işçilikle müşterilerimize sunulmaktadır. Şu anda devamlı bir sıramız olduğundan randevuyla çalışmaya devam etmekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Art Car
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Elektrik
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yan Sanayi
Yetkili Kişi: A.CEM ADALI
Adres: SPOR (SÜLEYMAN SEBA) CAD ACISU SOKAK NO:2 D:2-4 MAÇKA/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2362418
Faks: (212) - 2362472
Web Sitesi: http://artcar.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Art Car firma bilgileri. Art Car adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Art Car ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Art Car firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-07-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.