Art Medikal & Ameliyat Gözlüğü

Şirket Hakkında
Türkiye Genel Distribitörlüğünü yaptığımız xenosys marka ameliyat gözlüğü, ameliyat ışık kaynağı Led Head Light, Ameliyat Kafa Işığı, Ameliy kamera sistemi
Ameliayt gözlükleri hem çalışma mesafesi hemde pupil mesafesi kişiye özel dizayn edilir Ameliyat Gözlüklerimiz çalışma alanı, çalışma derinliği ve lens kalitesi ile alanında en çok tercih edilen marka olup memnuniyet garantilidir.
Büyütme modellerimiz Ameliyat Gözlüğü 2.5X, Ameliyat Gözlüğü 2.8X, Ameliyat Gözlüğü 3.2X, Aemliyat Gözlüğü 3.5X Ameliyat Gözlüğü 5X
Art Medikal &
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Art Medikal & Ameliyat Gözlüğü
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastane Ekipmanları
Yetkili Kişi: Kasım Art
Adres: Tantavi Mah. Yıldırım Beyazıt Cad No:3/19 ÜMRANİYE / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5055770
Web Sitesi: www.artmedikal.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Art Medikal & firma bilgileri. Art Medikal & adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Art Medikal & ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Art Medikal & Ameliyat Gözlüğü firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-12-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.