Artem Su Arıtma Ve Filtrasyon Sistemleri

Şirket Hakkında
Artem Su Arıtma, Antalya ili Yıldız Mah. Yıldız Cad. 19/b TRT Cad. Devamı adresinde bulunmaktadır. Firma Kimya / Kozmetik / Plastik » Su Arıtma Kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Türev IŞIK dir.
Artem Su Arıtma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ARTEM olarak amacımız ; kısıtlı su kaynaklarının etkin kullanymını sağlamak ve suyun kalitesini yükseltmektir. Türkiyenin herhangi bir noktasındaki bir sanayi kuruluşunun, otelin veya bir binanın amaca uygun arıtılmış su ihtiyacını en ekonomik işletme maliyetiyle karşılayacak sistemleri uzman mühendis kadromuzla projelendiriyor ve montaj ekibimizle kuruyoruz Firmamız 1993’den beri su arıtma ve şartlandırma konularında büyük sanayi kuruluşlarında 30 yılı aşkın bir süre teorik ve pratik bilgi ve tecrübe birikimine sahip mühendisler tarafından yönetilmektedir.

ARTEM müşteri memnuniyetini ilke edinmiş tecrübeli personel kadrosuyla, proje, mühendislik, dizayn, toptan ve perakende satışı, yedek parça ve servis konularında müşterilerine hizmet vermektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Artem Su Arıtma Ve Filtrasyon Sistemleri
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Su Arıtma Kimyasalları
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimyasal Ekipmanlar
Yetkili Kişi: Türev IŞIK
Adres: Yıldız Mah. Yıldız Cad. 19/b TRT Cad. Devamı
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2484726
Faks: (242) - 2436577
Web Sitesi: www.artemsuaritma.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Artem Su Arıtma firma bilgileri. Artem Su Arıtma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Artem Su Arıtma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Artem Su Arıtma Ve Filtrasyon Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-12-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.