Artenova Metal Ve Ahsap Ur. Ith. Ihr. San. Tıc. Ltd. Stı.

Şirket Hakkında
EVYELÜKS METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş - ARTENOVA® 1989 yılında, 20.000 m2lik alanıyla yılda 800.000 adet üretim kapasitesine sahip olan fabrikadır. Üretim gücünü gelişen teknolojiyi deneyimli takım ruhuna sahip uzman kadrosuyla yakından takip ederek ve eş zamanlı olarak üretim sürecine adapte etmesi dünya standardına uygun evyeleri üretip kusursuz hizmet ile sunmasını mümkün kılmıştır. "Kaliteli üretim" ilkesini temel alarak müşterilerinin beklentilerinin üstünde ürünü sunmak amacıyla teknolojideki yenilikleri yakından takip etmektedir. Tasarımdan üretime kadar geçen bütün aşamaların titizlikle kontrol edilmesi ve geniş ürün hattının dizaynı, üretiminde en iyi kalitedeki paslanmaz çeliğin (10088-2 standardındaki Cr.Ni. 18/10) kullanımı ve modern teknoloji ile üretimi gerçekleştirmesi EVYELÜKS METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş - ARTENOVA® Türk pazarında en büyük evye üreticileri arasındaki pozisyonunu yıllarca koruması ile birlikte pek çok ülkeye ihracatı sağlam müşteri ilişkilerini kurarak gerçekleştirmektedir. Gelin, uzun yıllar sürecek olan iş ilişkilerimizin temelini oluşturacak tecrübemiz ve imkanlarımızı sizinle paylaşalım. EVYELÜKS METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş - ARTENOVA "kalitede mükemmelliği" her aşamada uygulaması ürünlerinin kalitesine yansımıştır ve bu Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen belgeleri ile desteklenmektedir
Artenova Metal Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Farklı stil ve ölçülerle üretilen mutfak evyeleri; 1 ve 2 gözlü evyeler, daire ve köşe evyeler, damlalıklı ve taşmalı evyeler, dekorlu ve mat evyeler. Ürünlerin imalatında AISI 304 BA 18/10 CR.NI.paslanmaz çelik kullanılmaktadır. Bu nedenle paslanmaya karşı süresiz garantilidir. TSE, CE, ISO 9001 ve GOST belgelerine sahiptir.
Ayrıca 2.firmamız banyo ve mutfak dolapları üreticisidir. Klasik ve modern tarzda mutfak ve banyo dolapları üretiyor.
İletişim Bilgileri
Firma: Artenova Metal Ve Ahsap Ur. Ith. Ihr. San. Tıc. Ltd. Stı.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Hırdavat / Nalburiye
Yetkili Kişi: Nilüfer ÇELİK
Adres: SELİMPAŞA MERKEZ MAH. 705 CAD. 5008 SOK. NO: 3 SILIVRI İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7236900
Faks: (212) - 7236919
Web Sitesi: www.artenova.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Mutfak Evyesi, Banyo Ve Mutfak
Birinci sınıf Mutfak evyeleri, banyo ve mutfak dolapları
Paslanmaz Çelik Mutfak Evyeleri Ve Banyo, Mutfak Dolapları
304 kalite paslanmaz çelikten ankastre, tazgah üstü ve mermeraltı evyeler üretiyoruz. Farklı ölçülerde ve farklı kalınlıklarda üretimimiz mevcuttur. ...
Artenova Metal Ve firma bilgileri. Artenova Metal Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Artenova Metal Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Artenova Metal Ve Ahsap Ur. Ith. Ihr. San. Tıc. Ltd. Stı. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.