Arya Teknoloji Laboratuvarları - Arya Tech Labs

"Mobile Software Development"

Şirket Hakkında
Arya Teknoloji Laboratuvarları, Ankara ili Ar-Ge ve Satış Ofisi : Atatürk Bulvarı Üzeri, Batı Han İş Merkezi No:151/602 Kızılay / Çankaya / Ankara adresinde bulunmaktadır. Firma Bilgisayar » Yazılım sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Hakan ORAL dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
*Dijital Pazarlama sistemleri
- Mobil Dijital Katalog
- Merkezi Yönetim Paneli
- Pazarlama Analiz Sistemi

*Restoran Otomasyon Sistemleri
- Dijital Tablet Menü ( Techno Menu )
- Yeni Nesil Restoran Pos Sistemi ( Techno Pos )
- El Terminal Sistemi ( Techno Terminal )
- Dijital Mutfak Uygulamaları (Techno Kitchen )
- Yeni Nesil Sipariş Sistemi (Techno Order )

Dijital Pazarlama Sistemleri
Tabletler üzerinde kullanılan dijital pazarlama sistemlerimiz satış odaklı sistemlerdir. Saha satışları, aktif satışlar ve mağaza satışları için tasarlanan bu yazılım sayesinde, bütün ürünlerinizi tek bir tablette sunabileceksiniz. Aynı zamanda anlık olarak siparişlerinizi girebilir ve fotoğraflı ve videolu tanıtımlar sayesinde satışlarınızı artırabilirsiniz. Bulut Teknolojisi sayesinde kendi bilgisayar ve tabletlerinizden satışlarınızı takip edebilir, yeni ürün ve fiyat bilgileri girebilirsiniz. Profesyonel ve prestijli satış ve ürün sunumu yapma amacı taşıyan sistemlerimiz çok uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

Yeni Nesil Restoran Otomasyon Sistemleri
Restoran, bistro, cafe, ve oteller için tasarlanan yeni nesil restoran sistemlerinin tamamıdır. Restoran pos, dijital tablet menü, el terminali sistemleri, gibi restoranların bütün yazılım ihtiyaçlarını yeni nesil yazılımlarla sunmaktayız. Daha önce karşılaştığınız sorunların tamamını ortadan kaldıran bu sistemler, işletme sahipleri tarafından uzaktan kontrol edilebilmekte olup, günlük raporlamalar alabilmektedirler. Aynı zamanda, yenilikçi anlayışla, işletmelere tablet menü sistemleri ile büyük atılımlar ve satış artışları sunan Techno Menu tablet menü yazılımı sayesinde, menü basım maaliyetinden kurtarmaktadır. www.technomenu.com sitesinden tablet menü devrimini inceleyebilirsiniz.

Bütün ürünlerin detaylı bilgi sayfası : www.aryatechlabs.com
İletişim Bilgileri
Firma: Arya Teknoloji Laboratuvarları - Arya Tech Labs
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Teknolojik Ürünler
Yetkili Kişi: Hakan ORAL
Adres: Ar-Ge ve Satış Ofisi : Atatürk Bulvarı Üzeri, Batı Han İş Merkezi No:151/602 Kızılay / Çankaya / Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2303027
Faks: (312) - 2294449
Web Sitesi: htpp://www.aryatechlabs.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Restoran, cafe, bistro ve oteller için dizayn edilmiş, Yeniden menü basım maaliyetine son veren, Tek tıkla ve anında fiyat ve ürün değişiklikleri ...
Bütün ürünlerinizi tek bir tablette, istediğiniz her yere götürme imkanı sağlayan bir yazılım sistemidir. Aktif satışlarda, saha satışlarında ve mağ...
İlan Talep ve Teklifleri
Dijital Katalog - Mobil Dijital Katalog
Bütün ürünlerinizi tek bir tablette, istediğiniz her yere götürme imkanı sağlayan bir yazılım sistemidir. Aktif satışlarda, saha satışlarında ve m...
Restoran Dijital Tablet Menü
Restoran, bistro ve oteller için dizayn edilmiş, Yeniden menü basım maaliyetine son veren, Tek tıkla ve anında fiyat ve ürün değişiklikleri y...
Arya Teknoloji Laboratuvarları firma bilgileri. Arya Teknoloji Laboratuvarları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arya Teknoloji Laboratuvarları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arya Teknoloji Laboratuvarları - Arya Tech Labs firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-03-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.