Arzel Makina (endüstriyel Halı Yıkama Makinaları) San Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
Arzel Makina (endüstriyel, Bursa ili YILDIRIM BURSA adresinde bulunmaktadır. Firma Makina » Makina Sanayi sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi AKİF DİKİLİTAŞ dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Halı yıkama Makinası ve halı sıkma makinası İmalatlarımızı görmeden ve fiyat almadan karar vermeyiniz.
Hizmetlerimizin kalitesi çalışanlarımızın kalitesi ile başlar. En iyi personeli ve yetişkin insan gücünü topluluğumuza istihdam etmek, insanımızın yeteneklerinden, gücünden ve yaratıcılığından azami fayda sağlamak,verimliliklerini arttırmak,gelişmelerine imkan tanımak ve işbirliği arttırmak Yüksek teknolojinin yeşerdiği bir çalışma ortamı yaratmak Arzel Makinanın kuşaklar boyu devamlılığını sağlamak seçtiğimiz yoldur
İletişim Bilgileri
Firma: Arzel Makina (endüstriyel Halı Yıkama Makinaları) San Tic Ltd Şti
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: AKİF DİKİLİTAŞ
Adres: YILDIRIM BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 3426160
Web Sitesi: www.arzelmakina.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Basınçlı su ile yıkamadan sonra durulama gelberı sayesinde maksimum temizlik. Sıyırma gelberi ile halı temızlıgınde mukemmel sonuc. Sıyırma vaku...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Arzel Makina (endüstriyel firma bilgileri. Arzel Makina (endüstriyel adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arzel Makina (endüstriyel ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arzel Makina (endüstriyel Halı Yıkama Makinaları) San Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.