Asan Mühendislik

Şirket Hakkında
ASAN Mühendislik Kocaeli/Gebze Bölgesinde faaliyet gösterip Endüstriyel tesislere yönelik, Buhar tesisatları, Doğalgaz sistemleri, Havalandırma sistemleri, Yangın tesisatları, Mekanik tesisatlar, İklimlendirme sistemleri, Kalorimetre ve Kalorimetre sistemleri, Yenilenebilir Enerji sistemleri konularında hizmet veren Gerçek anlamda bir Mühendislik ve Uygulama firmasıdır.
ASAN Mühendislik 2008 yılından iki Makine Mühendisi ortak girişimi sonucu Kocaeli Gebze bölgesinde kurulmuş bir mühendislik ve uygulama firmasıdır.Firma ortakları on yılı aşkın Mühendislik bilgi ve birikimlerini ASAN Mühendislik çatısı altında birleştirmişlerdir.

Kurulduğu günden bu yana her zaman farklılıkların ve yeniliklerin öncüsü olmuştur.İlk yıllarda evsel tesisatlar üzerine faaliyet gösteren firmamız 2009 yılında sonra tamamen Endüstriyel tesislere hizmet vermek üzere kendini yenilemiştir.
Hizmetelerimiz

- Endüstriyel Buhar Tesisatları.

- Endüstriyel Doğalgaz tesisatları

- Yangın Tesisatları.

- Hava Tesisatları.

- Soğutma sistemleri.

- Yenilenebilir enerji sistemleri.

- Isı Pompası uygulamaları.

-Endüstriyel Otomasyon Sistemleri
Asan Mühendislik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Asan Mühendislik
Sektörü: Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
Yetkili Kişi: SELÇUK ASAN
Adres: KAZIM KARABEKİR MAH.GENÇ OSMAN CADDESİ NO:5 DARICA/KOCAELİ
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 6562827
Web Sitesi: www.endustriyel-tesisatlar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Asan Mühendislik firma bilgileri. Asan Mühendislik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Asan Mühendislik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Asan Mühendislik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-03-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.