Asc Uluslararası İnşaat

Şirket Hakkında
Kurulduğu yıldan itibaren taahhüt ve çözüm kuruluşu olarak kurumsallaşmış yapısı ile çağdaş teknolojiye egemen, deneyimli, yetişkin insan gücüyle yurt içi ve yurt dışı genel yapı hizmetleri alanında dünya standartlarına uygun kaliteli ve güvenilir hizmet sunmak, ASC ULUSLARARASI İNŞAAT’ ın vazgeçilmez iş prensibini oluşturmaktadır.

Değişen müşteri beklentilerine hızlı bir şekilde cevap verebilmek için sürekli iyileştirme faaliyetlerini etkin olarak sürdüren firmamız yüksek değerde hizmet sunmak amacıyla tedarikçi ve taşeronlarının kalitelerini yükseltmelerini teşvik eder ve kaynaklarını en etkin ve verimli bir biçimde kullanarak performansını ve rekabet gücünü en yüksek düzeye çıkarmayı amaçlar.
İş birlikteliği içinde olduğu çözüm ortakları ve elinde bulundurduğu uluslar arası distribütörlük ve temsilcilikler ASC ULUSLARARASI İNŞAAT’ı vazgeçilmez hedefine kısa sürede ulaştırmaktadır.
Konusunda uzman ve lider bu kuruluşlar sayesinde müşterilerinin beklentilerini en üst kalitede karşılamanın yanında fiyat ve süre avantajlarıyla çağın en önemli gereksinimini de müşterilerine sunmak ASC ULUSLARARASI İNŞAAT’ı belki de diğer rakiplerinden ayıran en önemli özelliklerinden biridir ve öyle kalmaya devam edecektir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Asc Uluslararası İnşaat
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: oğuz aşıcı
Adres: ASC ULUSLARARASI İNŞAAT Tekfen Tower, Büyükdere Caddesi No: 209, Kat 8, 4.Levent / İstanbul TEL: 0212 371 85 33 / FAX: 0212 371 85 40 info@ascinsaat.com / www.ascinsaat.com
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3718533
Web Sitesi: www.ascinsaat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Asc Uluslararası İnşaat firma bilgileri. Asc Uluslararası İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Asc Uluslararası İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Asc Uluslararası İnşaat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-06-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.