Ascon Bilgisayar İnternet Ve Yazılım Hizmetleri

Şirket Hakkında
Sürekli internet bağlantıları, her saat yenileri eklenen virüsler, hem ev hem ofis bilgisayarlarını her geçen gün daha fazla tehdit etmeye devam etmekte.

Kimi zaman, bir oyunun en heyecanlı yerinde, kimi zaman bir ödevi hazırlarken, kimi zaman ticari programınıza bilgi girerken, veya patronunuzun çok sinirli olduğu bir günde, sizden rapor istediğinde, aniden elektrikler kesildi ve bilgisayarınız bir daha açılmadı, yok yok, bilgisayarınızın faresi istem dışı, hareket ederek bilgisayarınızı kullanmanıza fırsat vermiyor.

Ne yapacaksınız şimdi?

Bilgisayardan anlayan birileri gelinceye kadar beklemek?, O hiç gelmeyen bilgisayarcınızı bir daha arayıp şansınızı denemek? Hayır bu iki çözümde kulağa hoş gelmiyor, isterseniz yeni baştan başlayalım, arayın bizi, daha telefonda iken birazdan sorunlarınızın çözüleceğinden emin olun, sonra güler yüzlü bir personelimiz gelsin, sorunlar çözülsün, hatta siz bir çay ikram ederken, bilgisayarınızı nasıl daha verimli kullanabileceğinize dair de b
Ascon Bilgisayar İnternet
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Marka model gözetmeksizin bilişim sektöründe tüketicilerin istekleri doğrultusunda her türlü Bilgisayar ve sarf malzemeleri satış ver servisi yapmaktayız...
İletişim Bilgileri
Firma: Ascon Bilgisayar İnternet Ve Yazılım Hizmetleri
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Bilgisayar Sarf Malzemeleri
Yetkili Kişi: Aytaç KILIÇ
Adres: Perpa Tic. Mrk. B Blok Kat:9 No:1520 Şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2227652
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: www.asconbilgisayar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Büyük Tedarikçilere Meydan Okuyoruz !!!
Arena , Denge , Penta , Index , Kont , vs.. tüm tedarikçilere meydan okuyoruz. Bu firmalardan bayiilik alamadıysanız yada bu firmaların fiyatları...
Ascon Bilgisayar İnternet firma bilgileri. Ascon Bilgisayar İnternet adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ascon Bilgisayar İnternet ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ascon Bilgisayar İnternet Ve Yazılım Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-02-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.