Asdora Reklam

Şirket Hakkında
Asdora Reklam, son yıllarda hızla gelişen ve önemli ticari potansiyeller taşıyan fuarcılık sektöründe reklam bölümünün tasarım ve uygulamaları yapmak amacıyla kurulmuştur. Fuar sökterinde yaklaşık 12 yıllık deneyimin getirdiği tecrübeyle 2012 yılında faliyetlerimize başlamış bulunmaktayız. Asdora Reklam bünyesinde bulunan yaratıcı tasarım ekibi ve üretim atölyesi ile müşterilerine kalite ve profesyonel hizmeti en iyi fiyata sunmaktır.Bize duyduğunuz güven ve yılların verdiği tecrübeyle reklam işlerinizi kendi tasarımcılarımız ve imalathanemizde çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız... Firmamızın temel yapısı, grafik ve tasarım stüdyosu, pazarlama departmanı, üretim ve montaj ekiplerinden oluşmaktadır. Bu şekilde ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü çözüme kesintisiz ulaşmanızı garanti ediyoruz.

Ürünlerimizi başlıklar halinde sunacak olursak;



- İç ve dış mekan dijital baskı (Her türlü malzemeye)
- Strafor (köpük) harf kesim
- Display sistemler ve broşürlük
- Yönlendirme panoları
- Trafik dubaları
- Folyo kesim
Asdora Reklam
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Asdora Reklam
Sektörü: Hizmet » Fuar Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: SİBEL UĞURLU
Adres: Cihangir mah.Talatpaşa cad.Kargacı sok.NO:11/A AVCILAR İST
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4220020
Web Sitesi: www.asdorareklam
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Asdora Reklam firma bilgileri. Asdora Reklam adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Asdora Reklam ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Asdora Reklam firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-05-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.