Aşık Elektronik İthalat İhracat Ve Ticaret

"Sınırsız Adette Sorunsuz Üretim "

Şirket Hakkında
Aşık Elektronik İthalat İhracat Ve Ticaret 1995 yılında kurulmuştur. Türkiye pazarındaki baskılı devre alanında çift taraflı delik içi kaplamalı kartların elektronik piyasasındaki ihtiyacını karşılamak için faaliyetlerine başlamıştır. Türkiye elektronik piyasasındaki kaliteli ve güvenilir baskılı devre ihtiyacını karşılamak olan politikamızı halen özveri ve titizlik ile yürütmekteyiz.Firmamız ilerleyen teknoloji ile birlikte tek taraflı, çift taraflı, çok katlı, altın kaplamalı, flexiable ve alüminyum baskı devre kartlarında da sizlere hizmet sunmaktadır.
Firmamız 1996 gelişmeye devam eden teknolojiyle birlikte piyasanın ihtiyaç duyduğu esnek membran (membrane switch) ve panel etiketlerinde İthalat ve İhracatına başlamıştır.Baskılı devre faaliyetlerimize ek olarak membran tuş takımlarının Ar-Ge çalışmalarını da halen bünyemizde itina ile yürütülmektedir.
Bir çığ gibi ilerleyen bilişim çağında yeniliklerin takipçisi olan firmamız günümüzde müşterilerimizin istekleri doğrultusunda yüksek teknolojinin de yardımıyla otomatik dizgi makineleriyle SMD (yüzey montaj elemanları) ve THT (delik içinden geçen elemanlar) komponentlerden oluşan her türlü elektronik baskılı devrenin montaj uygulamasında da hizmet vermektedir.Müşterilerimize elektronik baskı devre kartları alanında kaliteli ve sorunsuz teslimatlarımızla hizmet verirken, istekler doğrultusunda baskılı devre kartların montajı için gerekli olan çelik elek (Stencil) hizmetimizle sizlere en son yenilikleri sunmaya özen gösteriyoruz.19 yıllık bilgi birikimimizle ve tecrübemizle beraber baskılı devre kartlarının ve membran tuş takımlarının Ar-Ge ve tasarım çalışmalarında da uzman ekibimizle sizlere hizmet vermek için hazırız.
Aşık Elektronik İthalat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aşık Elektronik İthalat İhracat Ve Ticaret
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektronik Ürünler
Yetkili Kişi: Aziz Aşık
Adres: Hasanpaşa Uzunçayır Cad. KAdıköy Yapı iş merkezi. No:37 D.22 Hasanpaşa Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4287336
Faks: (216) - 4287381
Web Sitesi: www.baskilidevrepcb.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aşık Elektronik İthalat firma bilgileri. Aşık Elektronik İthalat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aşık Elektronik İthalat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aşık Elektronik İthalat İhracat Ve Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-07-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.