Asır Organizasyon

Şirket Hakkında
Hakkımızda

15 yıl önce sohbetli düğünlere misafir olarak katıldığımız da sadece cami hocasının okuduğu kuran ve mevlitler ile geçiştirilirdi düğünlerimiz ve hep insanlar sıkılır kendisini salon dışına atarlardı hatta çoğu insan bu dini düğünlere gelmezdi.

Bizler o yıllarda almış olduğumuz eğitim ve radyolar da geçirdiğimiz zamanlar içerisinde buna bir çözüm üretilmesi gerektiğini düşündük ve o yıllar da ilahi sanatçıları ile az da olsa dini düğünlere katılmaya başladık

Daha sonra insanlar tarafından beğenilen bu durum daha da ilerletilerek farklı alternatifler sunduk semazen ekibimiz tarafından ilahi sanatçımız ilahi okurken semazen gösterisi sunduk ve dini düğüne katılan misafirler çok beğendiler her yıl çok sayıda düğün organizasyonuna katıldık. Misafirler tarafından beğenilmek beraberinde farklı alternatifleri getirmeye devam etti.

Türkiye’nin birçok ilahi sanatçısı ile İslami düğün organizasyonlarında dini düğünlere imza attık. Daha sonra aralıksız hizmetlerimize devam ettik. Bugün geldiğimiz nokta da ise şükürler olsun ki artık bu tarz düğünlere ilgi alaka azımsanmayacak kadar çok hatta bizim katılmış olduğumuz dini düğünlerde misafir olarak katılan kişiler oynamalı düğünler den vaz geçip bizden teklif almaktalar.

Asır Organizasyon yıllardır edindiği tecrübelerini sizinle paylaşmak istiyor, unutmayın siz belki bir kere dini düğün yapıyorsunuz ama biz her yıl onlarca düğün organizasyonuna imza atıyoruz.

Endişe ettiğiniz ne varsa biz hepsini biliyoruz ve çözümü konusun da elimizden geleni yapıyoruz. 0553 241 40 67
Asır Organizasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Asır Organizasyon
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Kanber Gökçe
Adres: Pendik İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3977399
Web Sitesi: http://asirorganizasyon.com/
Ürünleri
semazenlerimiz ve ilah. grubumuz ile tüm Türkiye'de hizmetinizdeyiz..sünnet düğünü organizasyonu, dini düğün, nişan gibi organizasyonalrınıza biz...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Asır Organizasyon firma bilgileri. Asır Organizasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Asır Organizasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Asır Organizasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-10-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.