Assente Shirt

Şirket Hakkında
MERT KUMAŞ KONF.TİC.LTD.ŞTİ. Ve YAPRAK KONF.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Ortaklığı bünyesinde ürettiği markalardan birisidir. 40 yıla yaklaşan geçmişimizde tekstil sektörünün bir çok dalında faaliyet göstermiş olan şirketlerimiz bu gün itibari ile ağırlıklı olarak Gömlek üretimi ve pazarlaması alanında hizmet vermektedir.
Assente Shirt
Ürün-Hizmetleri Hakkında
MERT KUMAŞ KONF.TİC.LTD.ŞTİ. Ve YAPRAK KONF.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Ortaklığı bünyesinde ürettiği markalardan birisidir. 40 yıla yaklaşan geçmişimizde tekstil sektörünün bir çok dalında faaliyet göstermiş olan şirketlerimiz bu gün itibari ile ağırlıklı olarak Gömlek üretimi ve pazarlaması alanında hizmet vermektedir. 2000 m2 kapalı alan 100 kişilik deneyimli personeli ve teknolojinin en son standartlarına uygun makine parkuru ile 1200 adet/gün üretim kapasitesindeki tesisimizde her türlü gömlek üretimi yapabilmekteyiz.
İletişim Bilgileri
Firma: Assente Shirt
Sektörü: Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
Yetkili Kişi: Mustafa Akyol
Adres: A. Nafız Gürman Mah. Nar Sok. Savaş cad. no :1B
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6414150
Web Sitesi: www.assenteshirt.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kaliteli Erkek Gömleği
MERT KUMAŞ KONF.TİC.LTD.ŞTİ. Ve YAPRAK KONF.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Ortaklığı bünyesinde ürettiği markalardan birisidir. 40 yıla yaklaşan geçmişimizde teks...
Assente Shirt firma bilgileri. Assente Shirt adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Assente Shirt ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Assente Shirt firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.