Astropay Kart Satış

Şirket Hakkında
Alışveriş, tutkuyla yapılan bir şeydir. Beğenilen bir şeyin alınması, kolay ulaşılır olması en önemli detaylardan biridir. Özellikle de bu alışveriş zemini internet siteleri ise güvenlik özelliği de kendini ön plana çıkartan detaylardan biri olur. Bu noktada alışveriş tutkunlarına yardımcı olan özelliklere sahip astropay kart kullanmanız en doğrusu olacaktır. Güvenlik, hızlı ödeme ve daha fazlasına sahip olan ön ödemeli kart sayesinde güvenliğinizi riske atmadan dilediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz. Peki, astropay nedir?Astropay kart, özel korunaklı bir ön ödeme sistemidir. Kullanımda kişinin bilgilerine ihtiyaç duymadan alışveriş yapma imkanı sunan kart, kullanımdan sonra kendini bloke eder, böylece ikinci bir kişi tarafından kullanılması engellenmiş olur. Özellikleri oldukça fazla olan astropay kart, elektronik ödeme yapılan ortamlarda en iyi seçeneklerden biri olarak göze çarpmaktadır. Haneli PİN kodu ile desteklenen kart ile alışveriş yapmak oldukça kolaydır. Alışveriş yapacağınız sitede sadece ödeme seçeneklerinde ön ödemeli kart ile ödeme yöntemini seçmeniz akabinde PİN kodunu girmeniz yeterli olacaktır. Astropay kart nedir sorusu hakkında daha fazla bilgi ve detaya ulaşmak için sitemizden canlı destek sayfasından yararlanabilirsiniz. Kullanımı, alınması ve daha fazlası hakkında sormak istediğiniz tüm sorulara en net yanıtları astropay satış sitemizde bulabilirsiniz.
Avantajların dünyasından bir parça olan astropay ile alışveriş dünyasının rahatlığını yakalayabilirsiniz. E-ticaret sitelerinde, internet hizmetlerinde, oyun ve uygulama sitelerinde geçerli olan astropay, diğer ön ödemeli kartlara göre daha kullanışlı ve daha rahat bulunabilen özelliklere sahiptir. Daha önceki ön ödemeli kartları kullananlar bilirler; tek sefer kullanım hakkına sahip olması kişileri fuzuli alışveriş yapmaya zorluyordu. Ancak astropay avantajları sayesinde bu gibi durumlardan kurtulacaksınız. Çünkü içerisinde olan paranız kadar farklı yerlerden alışveriş yapma imkanı sunuyor
Astropay Kart Satış
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Astropay Kart Satış
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: Astropay Co Canlı Destek Bölümü
Adres: Büyük Sanayi Bölgesi Gazi Mağusa Kktc
Şehir: KKTC
Ülke: KKTC
Telefon: (533) - 8307123
Web Sitesi: http://www.astropay.co
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Astropay Kart Satış firma bilgileri. Astropay Kart Satış adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Astropay Kart Satış ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Astropay Kart Satış firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-11-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.