Asya Ambalaj;gıda Ve Temizlik Ambalaj Ürünleri Üretimi Konya

Şirket Hakkında
ASYA AMBALAJ;Konyada Gıda ambalaj ürünleri üretimi, temizlik maddeleri ambalaj ürünleri üretimi, poşet ve takviyeli çanta baskı ve üretmi yapılmaktadır.Firmamızda tek ve çok katlı ambalaj filmleri, bisküvi, çikolata, gofret, şekerleme, karamela, helva, kraker, kek, gevrek, unlu mamülleri, miflöy ambalajı, hazır yufka ambalajı, tatlı, cips, mısır çerezi ambalajı, makarna, lolipop, sakız, dondurma, kuruyemiş, konsantreler, kahve ambalajları, kakao, toz içecek ve toz ürünlerin ambalajlanması için üretim yapılmaktadır.Bakliyat, şekerleme, şeker paketleme, akide, mevlana şeker baskılı ve baskısız torba ambalajı, bulgur ve prinç paketleme ambalajları üretimi, palet streç film üretimi ve satışı, tekstil çanta ve poşet baskısı, gübre, çiçek toprağı, alüminyum poşet ve torba baskısı ile her türlü ambalaj baskısı, streç film ve palet strec film üretim ve satışı yapmaktadır.Polietilen ve PVC film Üretimi, Flekso baskı, lamineli ve laminesiz (laminasyon) baskı ve Tifdruk Baskı, torba kesim ve dilimleme yapmaktadır.
Asya Ambalaj;gıda Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Asya Ambalaj;gıda Ve Temizlik Ambalaj Ürünleri Üretimi Konya
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Baskı
Yetkili Kişi: Atilla Işık
Adres: Büsan 3 Organize Sanayi 10652 Sokak No: 7 42050 Karatay - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3455055
Web Sitesi: www.asyaambalaj.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Asya Ambalaj;gıda Ve firma bilgileri. Asya Ambalaj;gıda Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Asya Ambalaj;gıda Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Asya Ambalaj;gıda Ve Temizlik Ambalaj Ürünleri Üretimi Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.