Ata Ajans Matbaa Bilgisayar Web Tasarım

Şirket Hakkında
#
MATBAA AJANS
MATBAA
ürünlerinin grafik-tasarım ve baskı işlerini yapmaktayız. Pendik Matbaa boşluğunu ATA AJANS MATBAA doldurmaktadır. Matbaa ihtiyaçlarınızı E-Ticaret , İnternetten Alış -veriş yapma olağanı Ata matbaa e-matbaa olarak hizmet vermektedir.
Kaynarca Pendikte MATBAA
aramayın biz size geliriz. Matbaa Sitesinin altyapısı Akademi Host desteklidir. E-matbaa desteğini akademi host vermektedir. Bu web alanı sayesinde siz değerli müşterilerimize daha hızlı ulaşmayı hedefledik. Sitemiz üzerinden online olarak sipariş verebilir ve Ata Ajans ile çalışmanın ayrıcalıklarına daha hızlı bir biçimde ulaşabilirsiniz.

Matbaacılıkta
uygulama alanlarımız içerisinde Kurumsal Kimliğinize uygun matbu evraklar, fatura, kartvizit, antetli kağıt, zarflar. Broşür, katalog, afiş, poster, dosya, klasör, bloknot, defter, ajanda, takvim, davetiye, mesaj ve tebrik kartları, etiket, sticker, kutular, garanti belgesi, kullanım kılavuzu, karton çantalar.
YAZILIM BİLGİSAYAR

Gelişen dünyada, firmamız çağı yakalayıpteknoloji ile firmalırın altyapılarını güçlendirir.

Satış mağzası AVM yada TEKNO KENT, adı altında müşterilerine ihtiyacı olmadığı halde kapital mantık ile satış yerine, ihtiyaç gözetir.
#
WEB TASARIM HOSTİNG

16 yılın tecrübesiyle biz grafiğin tasarımın ne olduğunu bilmekteyiz. Bu tecrübemizi Başta JAVA ve teknolojileriyle olmak üzere PHP , ASP, Action script gibi yazılım mimarilerinide kullanırık. Dinamik sitelerin tasarımını yapmak müşterimizin hayal gücüyle sinirlidir..

Yaptığımız web siteleri Kendi Hostingimizde barındırılmaktadır. Ayrıca Kendinize ait yaptığınız web sitesi çalışmalarınızı yayınlamaktayız. DOMAİN ve HOSTİGN Tecrübemiz 10. cu yılına gelmiştir.
Ata Ajans Matbaa
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ucuz davetiye , ekanomuk davetiye, isteğe göre davetiye, pendik davetiye, istanbul pendik daetiye, ata ajans, davetiye, pendik davetiyeci
İletişim Bilgileri
Firma: Ata Ajans Matbaa Bilgisayar Web Tasarım
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Basılı Ürün Acente ve Bayileri
Yetkili Kişi: Recep ATALAR
Adres: F. ÇAkmak mah menderes cad. no9 kaynarca pendik istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3976772
Web Sitesi: http://ataajans.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ata Ajans Matbaa firma bilgileri. Ata Ajans Matbaa adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ata Ajans Matbaa ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ata Ajans Matbaa Bilgisayar Web Tasarım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.