Ata Teknik Hizimetleri

Şirket Hakkında
Firmamız,
Çevre duyarlılığını ve çalıştığı kurumların kalite seviyesini arttırmak, hijyen güvenliğini sağlamak , yangın riskini en aza indirmek ve daha verimli çalışma ortamları hazırlayabilmek için çıktığı yolda , Türkiye’ nin bu sektördeki en güvenilir ve profesyonel firması olarak yerini almıştır. Endüstriyel baca ve kanal tesisatları, mutfak yağlı kanal tesisatları , havalandırma kanal tesisatlarının imalat, temizlik, bakım ve kontrolleriyle ilgili sergilediği yüksek performans çalıştığı bir çok kurumsal firmanın dikkatini çekmeye devam etmektedir. Firmamız bünyesinde verdiği tüm hizmetleri en son teknoloji alet ve ekipmanlarla yapmakta, konusunda deneyimli ve eğitimli kadrosuyla , katılımcı, dinamik, takım ruhundan asla taviz vermeyen prensipleriyle fark yaratmaktadır. Daima yeniliklere açık, araştırmaya ve gelişime yönelik çalışmalarına hız vererek kurumsallaşmanın önemini kavramıştır. Verdiği hizmet sonrası da müşterilerini yalnız bırakmayan, mekanik tesisatlarda çıkabilecek diğer olası problemleri önceden tespit eden ve raporlama faaliyetlerinde bulunan firmamız, yurt dışında ve Türkiye’nin her yerindeki askeri tesis, otel, hastane, fabrika, restauran, avm ve değişik işletmelerde hala hizmet vermektedir.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ata Teknik Hizimetleri
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Kenan Taştemür
Adres: Altayçeşme Mah. Bağdat Cad. Kore Sok. No:14/A Maltepe
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3837202
Web Sitesi: www.baca-temizligi.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ata Teknik Hizimetleri firma bilgileri. Ata Teknik Hizimetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ata Teknik Hizimetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ata Teknik Hizimetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.