Ataşehir Kurye 0216 469 69 58

Şirket Hakkında
Ataşehir kurye 0216 469 69 58 Bölgesi ticari açıdan Yoğun Bir bölgedir, özellikle batı ataşehirinde oluşmasından Sonra Büyük Bir kapasiteye ulaşmıştır, sonradan yapılandırılan bu ilçemizin Altyapısı Diğer ilçelere ziyaretinde özellikle diğer eski ilçelere göre düzenli gelişmiştir, bu sayede ulaşım alternatifleri sokak caddeler düzgün geniş sayılabilmektedir ne varki yoğun trafik özelliklede mesai geliş gidiş saatlerinde trafik aşırı yoğunlaşır biz kuryeler Açısından ulaşacağımız adreslere çabuk ulaşmamız için bölgeyi bilmek daha daha avantajlıdır.
Ataşehir Kurye 0216
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ataşehir Bölgesi ticari açıdan Yoğun Bir bölgedir, özellikle batı ataşehirinde oluşmasından Sonra Büyük Bir kapasiteye ulaşmıştır, sonradan yapılandırılan bu ilçemizin Altyapısı Diğer ilçelere ziyaretinde özellikle diğer eski ilçelere göre düzenli gelişmiştir, bu sayede ulaşım alternatifleri sokak caddeler düzgün geniş sayılabilmektedir ne varki yoğun trafik özelliklede mesai geliş gidiş saatlerinde trafik aşırı yoğunlaşır biz kuryeler Açısından ulaşacağımız adreslere çabuk ulaşmamız için bölgeyi bilmek daha daha avantajlıdır.
İletişim Bilgileri
Firma: Ataşehir Kurye 0216 469 69 58
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Kurye
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Gümrük
Yetkili Kişi: İbrahim Çıtak
Adres: Kayışdağı Yolu Caddesi No : 38 Ataşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4696958
Web Sitesi: www.atasehirkurye.com
Ürünleri
Kavacık Moto Kurye 0216 469 69 58 Kavacık kurye şubesi ile Motorlu Kurye şirketi olan metrokurye, kurumsal ve bireysel Kavacık merkezli müşteriler...
Kadıköy Kurye Kadıköy Kurye olarak kurye sektörüne adım attığımız ilk günden beri müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak sizlere en iyi...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ataşehir Kurye 0216 firma bilgileri. Ataşehir Kurye 0216 adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ataşehir Kurye 0216 ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ataşehir Kurye 0216 469 69 58 firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-05-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.