Atek Gözetim Ve Ekspertiz Hiz.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Atek Gözetim ve Ekspertiz Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. kuruluşuyla birlikte hizmet sektöründe verdiği ve vereceği hizmetler ile uluslararası birlik yasalarından da yararlanarak doğru ve tarafsız varlığını sürdürme gayesindedir.

Atek Gözetim ve Ekspertiz Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. bu doğrultuda, genç, dinamik ve analizci yapısı ile edinmiş olduğu tecrübeyi sizlerle paylaşmayı temel politika olarak belirlemiştir. Yapabileceklerimiz, öngörülerimiz her zaman hizmetin en iyi kalitede olabilmesi amacını taşımakta ve bu paylaşımın yüceltici gücünü içermektedir.

Varlığımızın temel ilkelerini sizlerle paylaşabilmek ve birlikte en iyi çözümleri geliştirebilmek için her zaman ve her yerde göreve hazır olduğumuzu vurgular, çalışmalarınızın yakın takipçisi olduğumuzu bildiririz.

2006 yılında Uluslar arası bağımsız bir gözetim firması olarak kurulan Atek Gözetim ve Ekspertiz Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Türkiye'de Dış Ticaret Müsteşarlığında tescil edilmiştir. Şirketimizin genel merkezi İzmit-Kocaeli'nde bulunmaktadır ve Teknik ve Operasyon birimimiz bu adreste iş emirlerinizi beklemektedir. Atek Gözetim ve Ekspertiz Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. ilerleyen tekonoloji ve dış pazara uyumlu yapılan ithalat ya da ihracat anlaşmalarında görev alacak deneyimli ve dinamik ekibiyle yarına hazırdır.
Atek Gözetim Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Atek gözetim ve ekspertiz hizmetleri olarak aşığıda belirtilen çeşitli konularda ithalat ve ihracat işlemlerinde , yurtiçinde ve yurtdışında gözetim ve ekspertiz hizmetleri sağlamaktayız.

-Yükleme öncesi numune alma ve stok kontrolü
-Kargo Gözetimi
-Kalite ve Miktar Gözetimi
-Kantarla Ağırlık Tesbiti
-Draft Survey
-Bunker Survey
-Numune Alma
-Fiziksel Testler
İletişim Bilgileri
Firma: Atek Gözetim Ve Ekspertiz Hiz.tic.ltd.şti
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » İhracat
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İthalat
Yetkili Kişi: Yavuz YAZICI
Adres: YENİŞEHİR MAH. GAZİ MUSTAFA KEMAL BULVARI ORHAN SAROĞLU APT. KAT:1 NO: 118 BEKİRPAŞA / İZMİT İzmit / Kocaeli
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 3117902
Faks: (262) - 3117903
Web Sitesi: www.atlasgozetim.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Atek Gözetim Ve firma bilgileri. Atek Gözetim Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Atek Gözetim Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Atek Gözetim Ve Ekspertiz Hiz.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-04-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.