Ateşgöz Döküm;alüminyum Döküm,sarı Ve Bronz Döküm,döküm Otomotiv Parçaları Konya

Şirket Hakkında
ATEŞGÖZ DÖKÜM;Konyada alüminyum döküm, sarı döküm ve bronz döküm işleri yapmaktadır.İmalatımız;alüminyum döküm elektrik motoru ve alüminyum döküm aydınlatma parçaları, alüminyum alaşımlı parçalar, otomobil motor blokları, Su sogutma kulelerine ait havalandırma pervaneleri, Aluminyum ve PVC dograma makina parcaları, Tekstil fabrikaları icin klima fanları, Tekstil, Elektrik ve Havalandırma sitemlerine ait muhtelif parcalar ile Alüminyum, Sarı ve Bronz Döküm işleri, alüminyum döküm otomotiv ve alüminyum döküm tarım makinası parçaları, alüminyum döküm fırın makinası ve alüminyum döküm mermer makinası parçaları yapmaktayız.
Ateşgöz Döküm;alüminyum Döküm,sarı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ateşgöz Döküm;alüminyum Döküm,sarı Ve Bronz Döküm,döküm Otomotiv Parçaları Konya
Sektörü: Maden ve Metal » Alaşım
Yetkili Kişi: Durmuş Ateşgöz
Adres: Karatay Sanayi Ek Blokları Ceylandere Sokak No: 22 Selçuklu - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2498600
Web Sitesi: www.atesgozdokum.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ateşgöz Döküm;alüminyum Döküm,sarı firma bilgileri. Ateşgöz Döküm;alüminyum Döküm,sarı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ateşgöz Döküm;alüminyum Döküm,sarı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ateşgöz Döküm;alüminyum Döküm,sarı Ve Bronz Döküm,döküm Otomotiv Parçaları Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.