Ateşler Orman Ürünleri- Ahşap Kavela, Wooden Dowel Pins

"Kullanacağınız Kavelayı En İyi Kalitede Sizlere Sunuyoruz"

Şirket Hakkında
ATEŞLER KAVELA
Kavela üretim alanında engin bilgi birikime ve deneyime sahip olan firmamız, girişimci gücü ve başarma azmimizle örnek gösterilecek bir kurumdur.

Girişimci ve yenilikçi yapısı, atölyeden fabrikaya dönüşen tesisi ile Türkiye’nin kaliteyi ve müşteri haklarını ön planda tutan en büyük üreticilerinden biri haline gelen Ateşler Orman ürünleri fabrikası 2000 m2 kapalı alanda 1500 m2 açık alanda bulunmakta ve günlük 1.000.000 üretim kapasitesine sahiptir. Fabrikamız kavela üretimi yanı sıra Kayın, Kereste ve taslak üretimleri de gerçekleştirilmektedir.

1996 – 2005 yılında orman ürünleri faaliyetlerine başlamış, bugün itibariyle üretmiş olduğu ürünleri Avrupa ülkelerine ihraç ederek kalitesini ve markasını belirginliğini her geçen gün arttırmaktadır.

Üretimde verimliliği, kaliteyi, müşteri memnuniyetini ve çalışanların mutluluğunu sürekli yükseltmeyi hedefleyerek, Türkiye ekonomisine sağladığı katkı ve sürdürülebilir başarı hedefiyle yoluna devam etmektedir…
Ateşler Orman Ürünleri-
Ürün-Hizmetleri Hakkında
AHŞAP KAVELA
1.Güven
2.Kalite
3.Fiyat
4.İstikrar
5.Müşteriye Hizmet
İletişim Bilgileri
Firma: Ateşler Orman Ürünleri- Ahşap Kavela, Wooden Dowel Pins
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
Yetkili Kişi: Kazım ATES
Adres: BEŞİKTAŞ MAHALLESİ DEFNE CADDESİ NO:26 AYANCIK/SİNOP
Şehir: Sinop
Ülke: Türkiye
Telefon: (368) - 6134388
Faks: (368) - 6134318
Web Sitesi: www.atesleragac.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Kaliteli Ahşap-Kaliteli Kavela Üretimi
Kaliteli Ahşap, Kaliteli Kavela Üretimi
İlan Talep ve Teklifleri
Wooden Dowel Pins
Wooden Dowel Pins- Ahşap Kavela Üretimi
Ateşler Orman Ürünleri- firma bilgileri. Ateşler Orman Ürünleri- adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ateşler Orman Ürünleri- ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ateşler Orman Ürünleri- Ahşap Kavela, Wooden Dowel Pins firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.