Atılım Pet Levha Ambalaj Plastık Sanayı Ve Tıcaret Lımıted Sırketı

"AMBALAJ DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ"

Şirket Hakkında
Atılım Pet Levha, İstanbul ili ÜNİVERSİTE MAH FİRUZKÖY BULVARI BAĞLAR İÇİ CADDESİ SARIGÜL SOK NO : 6 / B AVCILAR / İSTANBUL www.atilimambalaj.net info@atilimambalaj.net adresinde bulunmaktadır. Firma Ambalaj » Vakum Ambalaj sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi TURHAN ÖZÜŞEN dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Atılım Pet Levha Ambalaj Plastık Sanayı Ve Tıcaret Lımıted Sırketı
Sektörü: Ambalaj » Vakum Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Plastik Ambalaj
Yetkili Kişi: TURHAN ÖZÜŞEN
Adres: ÜNİVERSİTE MAH FİRUZKÖY BULVARI BAĞLAR İÇİ CADDESİ SARIGÜL SOK NO : 6 / B AVCILAR / İSTANBUL www.atilimambalaj.net info@atilimambalaj.net
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (537) - 3063137
Faks: (537) - 3063137
Web Sitesi: www.atilimambalaj.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
HER TÜRLÜ GIDA AMBALAJINA UYGUN OLARAK P.E.T , P.V.C , PS DEN ÜRETİLMEKTEDİR.GERİ DÖNÜŞÜMLÜ HAMMADDELER KULLANILMAKTADIR.
HER TÜRLÜ GIDA AMBALAJINA UYGUN OLARAK P.E.T , P.V.C , PS DEN ÜRETİLMEKTEDİR.GERİ DÖNÜŞÜMLÜ HAMMADDELER KULLANILMAKTADIR.
HER TÜRLÜ GIDA AMBALAJINA UYGUN OLARAK P.E.T , P.V.C , PS DEN ÜRETİLMEKTEDİR.GERİ DÖNÜŞÜMLÜ HAMMADDELER KULLANILMAKTADIR.
İlan Talep ve Teklifleri
Çikolata,şekerleme,bisküit,lokum,tarım Ürünleri Ambalajları
ÇİKOLATA, ŞEKERLEME, BİSKÜİT, LOKUM, TARIM ÜRÜNLERİ AMBALAJLARI, VAKUM ( THERMOFORM ) TEKNOLOJİSİ İLE OLARAK ÜRETİLMEKTEDİR.KULLANILAN HAMMADDELER...
Plastik Ambalaj Bölge Bayilikleri Verilecektir.
HER TÜRLÜ SIZDIRMAZ KAPLAR, SEPERATÖRLER, PLASTİK AMBALAJ MALZEMELERİ ÜRETEN BİR ŞİRKETİZ.BU ÜRÜNLERİMİZ İÇİN BÖLGE BAYİLİKLERİ V. TIGHT ALL VESSE...
Plastik Böbrek Küveti Toptan Bayilik Verilecektir.
HASTAHANELERDE SIK KULLANILAN BİR SARF MALZEMESİ OLAN PLASTİK BÖBREK ( TÜKÜRÜK ) KÜVETİ ÜRETİMİMİZ VARDIR.BÖLGE BAYİLİKLERİ VERİLECEKTİR.
Atılım Pet Levha firma bilgileri. Atılım Pet Levha adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Atılım Pet Levha ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Atılım Pet Levha Ambalaj Plastık Sanayı Ve Tıcaret Lımıted Sırketı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-10-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.