Atılımsan Grup

Şirket Hakkında
1984 den beri Tuzla / orhanlı tesislerimizde polyester ve polietilen su depoları, asit tankları , zeytin tankları uretimi ve ctp kaplama hizmetleri sunuyoruz.
100 litreden 100000 litreye kadar polyester su depoları 50 litreden 20000 litreye kadar polietilen su depoları uretimi gerceklestirebiliyoruz.
Bununla birlikte banyo kuvetleri , duş tekneleri , dusakabin ve jakuzi imalatı aynı zamanda kompozit sınır elemanları uretimi sağlıyoruz.
Atılımsan Grup
Ürün-Hizmetleri Hakkında
30 yıldır su depoları ve kimyasal tanklar üretimi gerceklestirmekteyiz.
Fiberglas ve kompozit alanında deneyimlerimizi musterilerimizle paylaşarak onlara çözüm ortağı olmaya çalışıyoruz.
Asit tankları, zeytin tankları, ctp kaplama, fiberglas su deposu ve plastik tanklar ile ilgili her türlü taleplerinizde uzman çözüm ortağınız olmaya devam edeceğiz.
İletişim Bilgileri
Firma: Atılımsan Grup
Sektörü: Maden ve Metal » Fiberglas
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Tesisat
Yetkili Kişi: Erdem Hayrioglu
Adres: Orhanlı merkez Mahallesi irfan caddesi no : 5 tuzla / istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3943511
Web Sitesi: info@atilimsangrup.com
Ürünleri
Hidromasaj sistemli banyo küvetleri Çeşitli ebatlarda üretim 2yıl garantili % 100 yerli üretim
İlan Talep ve Teklifleri
Banyo Küvetleri
Çeşitli ebatlarda banyo küvetleri ve duş tekneleri üretimi Istenilen renkte üretim Fiberglas ürünler Panelli ve monoblok çeşitleri
Plastik Su Tankı
Yuksek dansiteli polietilen hammadde Gıda tüzüğüne uygun 2 yıl garantili Su depoları , zeytin ve turşu 50 litreden 20000 litreye kadar üretim
100 Ton Su Deposu
Turkiye'nin en büyük su deposu 310 cm genislik 1350 cm uzunluk ve 340 cm yuksekliğinde 20 mm e varan et kalınlığı Ozel pvc çıkışlar ve havala...
Atılımsan Grup firma bilgileri. Atılımsan Grup adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Atılımsan Grup ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Atılımsan Grup firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-07-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.