Atlas Çorap

Şirket Hakkında
ATLAS ÇORAP 1976 yılında Sn. Ali Rıza ÖZÜREN tarafından küçük bir atölyede çorap üretimine başlamıştır. Daha sonraki yıllarda ÖZÜREN ailesi tarafından ATLAS ÇORAP SAN.TİC.LTD.ŞTİ. olarak şirketleşmesini tamamlamış ve bugün sektörün en iddialı isimleri arasında yerini almıştır.

Yılların verdiği tecrübeyle günün değişen ve gelişen teknolojilerini takip eden, kaliteye, çevreye, insana ve müşteri memnuniyetine büyük önem veren firmamız, sürekli kendini geliştirmiş ve iyileştirmiştir. Bunun sonucu olarak da, kalite, estetik ve zerafet bakımından eşsiz ürünler sergilemiş ve sergilemeye devam etmektedir.

Erkek, bayan ve çocuk çorabında standartların üzerinde üretim yapan ATLAS ÇORAP, ülkemizin ihracatına büyük katkılar sağlamış ve sağlamaktadır. Bugün başta Almanya, Fransa ve İngiltere olmak üzere Avrupa’da 25’i aşkın ülkeye ürünlerimizi sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Teknolojiyle her zaman uyumlu olarak firmamız bünyesinde bulunan elektronik Lonati 400s, Lonati g615, Lonati-Bravo ve Komet çorap örme makinelarıyla geniş bir üretim kapasitesine sahiptir. AR-GE ve kalite kontrol test laboratuarlarımız ile konusunda ülkemizin en büyük ve en modern çorap üretim tesislerinden biridir.

Atlas Çorap
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Atlas Çorap
Sektörü: Tekstil / Giyim » Çorap
Yetkili Kişi: TUGBA ÖZÜREN
Adres: bakırcılar ve pirinççiler sitesi manolya cad no 12 beylikdüzü
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8750548
Faks: (212) - 8750811
Web Sitesi: www.atlassocks.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Atlas Çorap firma bilgileri. Atlas Çorap adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Atlas Çorap ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Atlas Çorap firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.