Atlasgözetim Ve Ekspertiz Hizmetleri

Şirket Hakkında
Sayın Yetkili,

Atlas Gözetim ve Ekspertiz Hizmetleri Ticaret Limited Şti, Atlas Gözetim ve Ekspertiz Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. kuruluşuyla birlikte hizmet sektöründe verdiği ve vereceği hizmetlerle uluslararası birlik yasalarından da yararlanarak DOĞRULUK ve TARAFSIZLIK olgusunu öne çıkararak varlığını sürdürmek amacında olacaktır. Atlas Gözetim ve Ekspertiz Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. bu doğrultuda, genç dinamik ve analizci yapısı ile edinmiş olduğu tecrübeyi sizlerle paylaşmayı temel politika olarak belirlemiştir. Yapabilirliğimiz, öngörülerimiz her zaman hizmetin en yüksek kalitede olabilmesi amacını taşımakta ve bu paylaşımın yüceltici gücünü içermektedir. Varlığımızın temel ilkelerini sizlerle paylaşabilmek ve birlikte en iyi çözümleri yaşayabilmek için her zaman ve her yerde göreve hazır olduğumuzu vurgular, çalışmalarınızın yakın takipçisi olduğumuzu bildiririz. 2006 yılında Uluslar arası bağımsız bir gözetim firması olarak kurulan Atlas Gözetim ve Ekspertiz Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Türkiyede Dış Ticaret Müsteşarlığında tescil edilmiştir. Şirketimizin genel merkezi İzmit-Kocaelinde bulunmaktadır ve Teknik ve Operasyon birimimiz bu adreste iş emirlerinizi beklemektedir. Atlas Gözetim ve Ekspertiz Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. ilerleyen tekonoloji ve dış pazara uyumlu yapılan ithalat ya da ihracat anlaşmalarında görev alacak deneyimli ve dinamik ekibiyle yarına hazırdır.
Şirketimiz ULUSLARARASI TİCARETTE kullanılan bankalar aracılığıyla yapılan AKREDİTİF çözümlerinde EKSPERTİZ RAPORLAMAsını DIŞ TİCARET MÜSTEŞARLIĞI’nın yetkilendirmesi sayesinde yapabilmektedir. Vizyonumuz Sektöründe rekabet gücü yüksek, yenilikçi, gelişen teknolojinin yakın takipçisi ve aynı sektörde çalışan diğer kuruluşlar için örnek teşkil eden kalıcı bir kuruluş olmaktır. Hedefimiz Gözetim Hizmetleri verme hususunda, bu sektöre ilişkin pazarın büyük bölümünde çalışabilmektir. Misyonumuz Uluslararası platformda hizmet veren şirketimizin misyonu; faaliyetlerini bağımsızlık, tarafsızlık,
Atlasgözetim Ve Ekspertiz
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Atlasgözetim Ve Ekspertiz Hizmetleri
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Ticaret Diğer
Yetkili Kişi: YAVUZ YAZICI
Adres: YENİŞEHİR MAH. GAZİ MUSTAFA KEMAL BULVARI NO: 118 KAT:1
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 3117902
Web Sitesi: www.atlasgozetim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Atlasgözetim Ve Ekspertiz firma bilgileri. Atlasgözetim Ve Ekspertiz adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Atlasgözetim Ve Ekspertiz ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Atlasgözetim Ve Ekspertiz Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.