Atm Asansör

Şirket Hakkında
ATM Asansör Mühendislik olarak her tür ve kapasitede elektrikli ve hidrolik asansörün tasarımı, montajı servisi ve bakımı konusunda uzman mühendislerimiz ve teknik kapasitesi yüksek ekibimizle en profesyonel şekilde hizmet vermekteyiz.Müşteri temsilcilerimizin arasından kendi müşteri temsilcinizi seçebilir, en kısa ve etkili sürede işlemlerinizi sonlandırabilirsiniz.Unutmayın! ATM Asansör Mühendislik ayrıcalıktır...Kalitenin özünde tecrübe, tecrübenin özünde biz varız..
Atm Asansör
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Atm Asansör
Sektörü: Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
Yetkili Kişi: dilek demirci
Adres: Fatih Mahallesi, İstanbul Caddesi, Salim Bey İş Merkezi No:10/74 Küçükçekmece-İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4245999
Web Sitesi: www.atmasansor.tr.gg
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Atm Asansör firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Atm Asansör firma bilgileri. Atm Asansör adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Atm Asansör ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Atm Asansör firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.