Atolyeayrinti

Şirket Hakkında
Atolyeayrinti, Ankara ili reşitgalip caddesi no=39/3 g.o.p adresinde bulunmaktadır. Firma Bahçe ve Ev Ürünleri » Ahşap Ev Ürünleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi fatih yıldırım dir.
Atolyeayrinti
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ATÖLYE AYRINTI EL YAPIMI AHŞAP DEKOROSYON OBJELERİ ÜRETEN BİR AHŞAP TASARIM ATÖLYESİDİR.ÜRÜN YELPAZESİNDE KİTAPLIK,ŞARAPLIK,RAF,KİTAP DESTEKLERİ(BOOKEND),RESİM ÇERÇEVELERİ,MAGAZİNLİKLER BULUNMAKTADIR.TÜM ÜRÜNLER TÜKETİCİSİ İÇİN ÖZEL OLARAK TAMAMEN YERLİ GİRDİLERLE ÜRETİLMEKTEDİR.FİRMA MEVCUT ÜRÜNLERİNİN YANINDA TÜKETİCİLERDEN GELEN ÜRETİM İSTEKLERİNİDE YERİNE GETİRMEKTEDİR. TÜM ÜRÜNLER İNTERNET SİTESİ ÜZERİNDEN KAPIDA ÖDEME KOLAYLIĞI İLE RİSKSİZ OLARAK TÜKETİCİLERE ULAŞTIRILMAKTADIR.
İletişim Bilgileri
Firma: Atolyeayrinti
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Ahşap Ev Ürünleri
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
Yetkili Kişi: fatih yıldırım
Adres: reşitgalip caddesi no=39/3 g.o.p
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4450491
Web Sitesi: www.atolyeayrinti.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Atolyeayrinti firma bilgileri. Atolyeayrinti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Atolyeayrinti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Atolyeayrinti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.