Atulog Logistics & Consulting Ltd

Şirket Hakkında
Atulog Lojistik Danismanlik , Istanbul merkezli yurt icinde Mersin ve Gurcistan / Poti de kendi subesi bulunan ve Kore merkezli cok ofisli bir firmanin acentesi olarak da Tum Uzak Dogu ve Cin ile Turk Cumhuriyetlerinde kendi ofisleri bulunmaktadir.

Turkiyeden direkt olarak bu bolgelere ve bu bolgelerden Turkiyey eihracat organizasyonlari gerceklestirmekte ayni zaman da Avrupa, Amerika ve/veya Uzakdogudan Turk Cumhuriyetlerine Turkiye ve Iran aktarmali olarak yada Uzak Dogudan direkt olarak Tren yolu ile Turk Cumhuriyetlerine sevkiyatlar gerceklestirmektedir.

Yakin Zaman da Istanbul da acmayi planladigimiz lojistik depo ile de malzemelerin gumruk oncesi saklanmasi ve musterinin talebine gore de belirtilen tarih ve ulasmasi istenen son kullanici/musterisine malzemelerin sevkiaytlarini gerceklestirecektir.

Turk Cumhuriyetleri ile Uzak Doguda ki depolarimizla da en cozum ortakli , maliyeti en dusuk sekilde hizmet verebilmekteyiz.

Detayli bilgi ve navlun sorgulamk icin marketing@atulog.com veya +90-216-360 9355 Telefon / +90-216-368 0617faksimizla bizlere ulasabilirsiniz.

Saygilarimizla,
Atulog Logistics &
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Atulog Logistics & Consulting Ltd
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Taşımacılık / Nakliye Diğer
Yetkili Kişi: Mr Tion Lee
Adres: Semsettin Gunaltay Cad. Koseoglu Is merkezi No : 152 / 14 Kazasker - Kadikoy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3609071
Web Sitesi: www.atulog.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Atulog Logistics & firma bilgileri. Atulog Logistics & adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Atulog Logistics & ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Atulog Logistics & Consulting Ltd firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.