Auda Rent A Car

Şirket Hakkında
Kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti, üstün hizmet anlayışı, geniş araç kapasitesi ve dürüst çalışma ilkelerini benimseyen AUDA oluşturduğu deneyim ve uzmanlaşmış ekibi ile ihtiyacınıza en uygun hizmeti sunmaktadır.

Kiralık araç filosu ile farklı ihtiyaç ve beklentilere uygun alternatifler sunan ve önce müşteri memnuniyeti diyerek yola çıkan firmamız, genç araç filosu ve güler yüzlü deneyimli kodrosu ile siz müşterilerimize hizmet vermektedir.

Ayrıca her trülü müşteri memnuniyet ve beklentisini karşılayabilmek amacı ile düz / otomatik vites ve benzinli - dizel yakıtlı araçlarımız ile hazırladığımız VIP Ticari araç kiralama ile ilgili seçeneklerimiz sizlerin her trülü ihtiyacınızı karşılayacak düzeydedir.

Yine ailenizle ile birlikte rahatlıkla seyahat edebileceğiniz no-smoking araç kiralama seçeneklerimiz de sizlerin ilgisini çekecektir.

Havaalanı transfer uygulamalarımız uzman ekibimizle verilmekte olup, İzmir, Ankar, Antalya, İstanbul gibi büyük merkezlerden sizleri karşılayıp dilediğiniz yere götürmekteyiz. Konforlu ve rahat araçlarımız ile sizler de kendinize veya müşterilerinize farklı bir hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşayacaksınız.

Çağrı merkezimiz 7 / 24 saat sürekli hizmetinizde olup, sizin yolculuğunuz sırasında olabilecek her türlü sorunu çözmeyi ve sizlerin yolunuza güvenli bir şekilde devam etmenizi sağlayacak şekilde organize edilmiştir.

Oto kiralama hizmetimizin yanıs sıra, sizlerin seyahat esnasında ihtiyaç duyabileceğiniz bebek koltuğu, buz çantası, port bagaj, şemsiye, ogs cihazı gibi yan hizmetleri de vermekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Auda Rent A Car
Sektörü: Hizmet » Araba Kiralama
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomobil / Taşıma Araçları
Yetkili Kişi: Ali GÜNDÜZ
Adres: 1441 Sokak No:6 ALSANCAK
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4216554
Web Sitesi: audarentacar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Auda Rent A Car firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Auda Rent A firma bilgileri. Auda Rent A adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Auda Rent A ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Auda Rent A Car firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.