Audio Service İşitme Cihazları Merkezi

Şirket Hakkında
1994 yılında kurulmuş olan şirketimiz, kurulduğu günden bu güne çeşitli markaların distribütörlüğünü yapmış olup, 2005 yılından beri Audio Service marka işitme cihazlarının Türkiye distribütörü olarak hizmet vermektedir.Hizmet alanlarımız içerisinde , işitme testleri, işitme cihazı ve aksesuarları satışı, kulak kalıbı, işitme cihazı tamir, bakım, montaj ve servis hizmetleri bulunmaktadır. Bir Alman markası olan Audio Service işitme cihazları ile işitme cihazı alanındaki tüm teknolojik gelişmeleri takip ederek 100’den fazla ürün çeşidimizle hizmet sunmaktayız. İstanbul ve Ankara şubelerimizin dışında Türkiye’nin birçok ilindeki bayiliklerimiz ile de müşterilerimize ulaşmaktayız.
Audio Service İşitme
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Audio Service İşitme Cihazları Merkezi
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler
Yetkili Kişi: doğan bostancı
Adres: halaskargazi cd. no:191/3 şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2321814
Web Sitesi: www.istanbulisitme.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Audio Service İşitme firma bilgileri. Audio Service İşitme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Audio Service İşitme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Audio Service İşitme Cihazları Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.