Autosmart Rent A Car

Şirket Hakkında
Araç kiralama ( rent a car ) ve transfer konularında Kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti ve dürüst çalışma ilkelerini benimseyen AUTOSMARTRENTAL profesyonel kadrosuyla kısa sürede müşteri portföyünü geliştirerek rekabetin son hızla ilerlediği, pazar şartlarının her geçen gün değiştiği bir ortamda müşteri odaklı çalışma prensibini ilke olarak benimsemekte ve bu ilke doğrultusunda sık sık yaptığı araştırmalarla müşterilerin araç tercih kriterlerini göz önüne alarak, araçlarını bu kriterler doğrultusunda özenle seçmektedir.

Autosmart Rent A
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Autosmart Rent A Car
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
Yetkili Kişi: Ramis Aysel
Adres: Telefirik mahallesi fatih sultan sokak no:2/b Balçova
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2794010
Web Sitesi: www.autosmartrental.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Autosmart Rent A firma bilgileri. Autosmart Rent A adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Autosmart Rent A ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Autosmart Rent A Car firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.